Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Dampstraat 71

Vraagprijs € 298.000,- k.k.

In de geliefde woonwijk “Scharn” gelegen te moderniseren halfvrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, 2 badkamers, 2 kelderruimtes, oprit naar de garage en tuin aan de zij- en achterkant (Zuid/West) van de woning.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Souterrain:
Vanuit de gang, toilet is er toegang tot de kelderruimte (1,99 x 2,72 / hoogte 1,88) alwaar opstelplaats CV ketel (huur, circa 10 jaar). Separate kelder vanuit de bijkeuken te bereiken ( 3,96 x 1,89 / hoogte 1,91).

Begane grond:
Hal, meterkast, toilet met fonteintje en vanuit toiletruimte is toegang tot de kelder. Doorzonwoonkamer (circa 30 m2) voorzien van haardpartij en erker, gesloten keuken (circa 9 m2) met eenvoudige aanbouwkeuken voorzien van 4 pits elektrische kookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron en spoelbak, aansluitend bijkeuken met ruime bergkasten en van waaruit toegang is tot de extra (voorraad)kelder en middels deur toegang naar de tuin. Garage (circa 16 m2) met kantelpoort en separate toegangsdeur voorzien van elektra. Zij-en achtertuin met niveauverschillen, terrassen en gras met borders Zuid/West gesitueerd.

1e verdieping:
Overloop, grootste slaapkamer I (3,61 x 4,12) met toegang tot het balkon, slaapkamer II (3,36 x 3,50), slaapkamer III (2,79 x 3,30) met vaste kast, badkamer I is voorzien van een travertin vloer met douche en wastafel, badkamer II (2,03 x 2,48) is voorzien van een ligbad, toilet en dubbele wastafel.

2e verdieping:
Via de vaste trap te bereiken middels overloop te bereiken slaapkamer IV (4,12 x 4,50) met kastruimte en 2 separate bergingen.

Algemeen:
Bouwjaar: 1955.
Perceeloppervlakte: 222 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 146 m2, inhoud circa 572 m3.
Energielabel: F.
De woning dient gemoderniseerd te worden, houten kozijnen en gedeeltelijk voorzien van dubbel glas. Er is een ondergronds gelegen gesaneerde olietank (met certificaat 1993) aan de zijkant van de woning. Asbesthoudend materiaal aanwezig (dakbeschot).
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.