Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Daalstraat 26

Op een landelijke locatie en in een kindvriendelijke woonwijk gelegen ruime, en met fraaie architectuur (architect Meesters) vrijstaande villa met 3 slaapkamers, badkamer, vide, ruim souterrain, zeer fraai aangelegde tuin oostelijk gesitueerd met diverse terrassen en voorkant woning heeft vrij uitzicht op natuurgebied “Rivierpark Maasvallei”, tuinberging met overkapping.

Typering:
Borgharen is gelegen op ca 4 kilometer van het centrum van Maastricht, terwijl de aansluitingen op de autosnelwegen richting Eindhoven, Heerlen, Aken en Luik binnen handbereik zijn. In het dorp zijn voldoende voorzieningen voor het eerste levensonderhoud aanwezig. Deze plek biedt, mede vanwege de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden, een plezierig woon- en leefklimaat in een gemêleerde gemeenschap en er komt een fietsbrugverbinding met de stad (start 2022). Souterrain: Overloop (circa 13 m2) met natuurstenen vloer, ruime hobbykelder (circa 25 m2) alwaar luchtverwarming (1990) en wijnkelder (circa 2 m2).

Begane grond:
Ruime oprit en voortuin, mooie representatieve entree (circa 12 m2 ) met garderobe, wandcloset met fonteintje, meterkast, ruime lichte woonkamer (totaal circa 56 m2) met houtkachel en open haard, eetkamer met schuifpui naar terras en trap naar vide, leefkeuken (circa 25 m2 met vloerverwarming) alwaar aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, vaatwasser, grote oven, spoelbak, 5 pits gas kookplaat en wasemkap, bijkeuken (circa 12 m2) alwaar aansluiting wasmachine en droger, uitgang naar fraai aangelegde tuin met diverse terrassen en zijingang (rechts van de woning).

1e verdieping:
Overloop met klein balkon, slaapkamer 1 (4,0 x 4,5) slaapkamer 2 (circa 14,5 m2) moderne badkamer (circa 8 m2, 2013) voorzien van inloopdouche, wandcloset, vaste wastafel en ligbad, slaapkamer 3 (3,55 x 3,15) voorzien van dakkapel. De verdieping is voorzien van een laminaatvloer (m.u.v.de badkamer)

2e verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken 2 ruime bergzolders alwaar opstelplaats cv-installatie (eigendom 2003).

Algemeen:
Bouwjaar: 1977.
Perceeloppervlakte: circa 725 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 182 m2 (exclusief 44 m2 souterrain); inhoud: circa 911 m3.
De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing, dak na-geïsoleerd en spouwmuurisolatie.


Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen. Aanvaarding: in overleg. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.