Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Cuyleborg 222

Vraagprijs € 285.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Op een rustige en kindvriendelijke locatie, goed onderhouden tussengelegen woning met aanbouw, 4 slaapkamers, vaste trap naar de 2de verdieping en een dakkapel aan de achterzijde van de woning. De onderhoudsvrije tuin is gelegen op het westen met tuinhuis en achterom (mandeligheid).

Typering:
Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk De Heeg nabij diverse winkel- en sportvoorzieningen. Deze woning is centraal gelegen ten opzichte van op- en afritten van de autosnelweg richting Eindhoven, Luik en Heerlen. Bovendien is Randwyck met al haar kantoren en het MUMC+ in de directe nabijheid. Maastricht centrum ligt op circa 3 à 4 kilometer en is met de bus, fiets en auto goed te bereiken.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van meterkast, deels betegelde toiletruimte met fonteintje. Woonkamer voorzien van parketvloer (circa 34 m2) met trapkast, open keuken (2011, circa 8 m2) voorzien van 5-pits gasfornuis, wasemkap, oven en spoelbak. Bijkeuken (circa 5,5 m2). Vanuit de keuken en de bijkeuken is er door middel van een enkele deur de tuin bereikbaar. De onderhoudsvrije tuin is gelegen op het westen en is voorzien van een tuinhuis (2,65 x 2,65) en achterom. De begane grond is voorzien van een grindvloer met uitzondering van de woonkamer.

1e verdieping:
Overloop met toegang naar de drie slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I (2,29 x 3,19), slaapkamer II (2,80 x 4,46), slaapkamer III (2,81 x 3,57). Badkamer (2007, 2,54 x 2,26), geheel betegeld en voorzien van dubbel wastafelmeubel, douche en 2e hangend toilet. De eerste verdieping is voorzien van marmoleum met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderruimte (circa 18 m2, nokhoogte 2,71) met dakkapel aan de achterzijde. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als slaapkamer IV; tevens is hier de c.v.-ketel gesitueerd (bouwjaar 2017, eigendom). Separate bergruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur.

Algemeen:
Bouwjaar: 1981
Perceeloppervlakte: 136 m2 Gebruiksoppervlakte wonen: circa 124 m2, inhoud circa 414 m3.
Energielabel: B
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en gedeeltelijk houten en kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding: januari 2023

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen. De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.