Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Churchilllaan 81

In de geliefde woonwijk “Scharn” gelegen halfvrijstaande, degelijke jaren ‘60 woning met 4 slaapkamers en vaste trap naar de zolder, ruime kelder, oprit met carport en garage en besloten tuin westelijk gelegen.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Souterrain:
Kelderruimte (7.46 x 3.92) met seperate waskelder (2.95 x 4.41) en berging (2.95 x 2.83) (alwaar opstelling CV installatie, eigendom, 2006).

Begane grond:
Ruime en lichte hal (2.20 x 4.42) alwaar meterkast, toegang naar de kelder, de bovenverdieping, het modern toilet met fonteintje en wandcloset , en de doorzonwoonkamer (circa 38 m2) voorzien van open haard (gas), vloerbekleding en uitbouw met aluminium schuifpui voorzien van dubbele beglazing en welke toegang geeft tot het terras. Semi- open keuken (3.11 x 5.01) voorzien van mooie grijze natuurstenen vloer met moderne aanrechtcombinatie voorzien van oven, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en spoelbak, vanuit de keuken tevens toegang tot het terras middels de grote schuifpui. Tuin gelegen op het westen met veel privacy, en toegang tot de garage (5.53 x 2.83) met openslaande deuren. Zonnescherm over de volledige breedte. Diepe oprit welke geschikt is voor meerdere voertuigen, met carport.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (2.97 x 3.03), slaapkamer II (3.94 x 4.10) voorzien van vaste kasten, slaapkamer III (3.94 x 3.30) voorzien van wastafel. Geheel betegelde badkamer (3.00 x 1.35) voorzien van een inloopdouche, wandcloset en vaste wastafel.

2e verdieping:
Zolder te bereiken middels vaste trap alwaar de 2e badkamer (3.03 x 4.76) met instapdouche en vaste wastafel. En slaapkamer IV (4.76 x 3.92) met bergruimte in vaste kasten en Velux dakraam.

Algemeen:
Bouwjaar: 1962.
Perceeloppervlakte: 207 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 149 m2, inhoud: circa 694 m3.
De woning is voorzien van zowel houten kozijnen aan voorzijde met enkel glas, als kunststof kozijnen achterzijde met dubbele beglazing. Raam aan zijkant van de woning is voorzien van rolluik.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.