Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Chambertinlaan 23

Op toplocatie deze fraaie vrijstaande jaren “70” Villa, met uniek uitzicht over de Maastrichtse heuvels van Sint Pieter tot Kanne en het Jekerdal, gelegen in de gewilde Villawijk “Campagne” te Maastricht en is momenteel voorzien van 3 riante slaapkamers, (meerdere slaapkamers zijn makkelijk te realiseren), badkamer (mogelijkheid tot realiseren 2e badkamer), een vrijstaande carport met brede oprit en een fraaie aangelegde tuin op het zuiden. De woning is licht en zonnig en het panoramisch uitzicht is uitzonderlijk mooi!

Typering:
Deze vrijstaande woning is gelegen in de villawijk “Campagne“ onderdeel van “Buitenwijk Zuidwest” in Maastricht. “Buitenwijk Zuidwest” is gelegen aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van een natuur- en wandelgebied ‘’Jekerdal’’. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden, alsmede het centrum van Maastricht. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets, auto en te voet. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Souterrain:
Ruime kelder (totaal circa 79 m2) vanuit de hal bereikbaar. De kelder is verdeeld in diverse ruimtes. Hobbyruimte I (3,46 x 4,08), hobbyruimte II (3,72 x 4,08), eenvoudig de mogelijkheid tot creëren kantoorruimtes met eigen ingang, aansluitend berging I (2,10 x 4,70) alwaar toegang tot de kruipruimte, installatieruimte alwaar opstelplaats verwarmingsketel en boiler (eigendom), wijnkelder en bergruimte II (4,08 x 3,28).

Begane grond:
Entree met overkapping, royale entreehal met garderobe, open trap naar de verdieping , meterkast en de toiletruimte met fontein. Er is vanuit de hal toegang tot de verschillende vertrekken in de woning zoals de kantoorruimte/slaapkamer I (circa 18,5 m2). De eetkamer (circa 30 m2) voorzien van schuifpui met toegang naar de tuin met overdekt terras voorzien van lichtspots en met panoramisch uitzicht, de open keuken (2,40 x 4,06) is gedateerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer (circa 28 m2), voorzien van grote schuifpui naar het terras en tuin, kenmerkt zich door veel lichtinval en is mede door de haard bijzonder sfeervol. Onder andere de speelse indeelbaarheid van de ruimten maakt de woning bijzonder. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizenvloer met uitzondering van de woon en eetkamer.

1e verdieping:
Vanuit de overloop zijn de twee royale slaapkamers en de badkamers te bereiken. Slaapkamer II (ouderslaapkamer/master-bedroom, 3,73 x 5,93) met toegang tot balkon (3,21 x 3,20) zuid-west gesitueerd, vaste kastenwand en aansluitend ruime volledig betegelde badkamer (circa 13 m2) met ligbad, twee wastafels, toilet, bidet en douche, een kleedkamer/walking-closet (2,67 X 2,23), slaapkamer III (3,75 x 4,44) met toegang tot de waskamer (2,22 x 3,58) met dubbele wastafel, douche en aansluiting witgoed (mogelijk tot realiseren 2e badkamer). De gehele eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamers.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1975.
Perceeloppervlakte: 1254 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 288 m2, inhoud: 1009 m3.
De woning is gedeeltelijk voorzien van houten + kunststof kozijnen met dubbele beglazing en heteluchtverwarming.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.