Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Centaurenhof 1

Vraagprijs € 339.000,- k.k.

Rustig gelegen hoekwoning met ruime woonkamer, 3 slaapkamers, ruime badkamer,  garage, oprit en tuin op het oosten.

Typering:
De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk ‘Daalhof’. In de wijk zijn diverse voorzieningen als winkelcentrum, apotheek, huisartsenpraktijk, zorgcentra en basisscholen. De binnenstad van Maastricht is gemakkelijk te bereiken per bus, fiets en auto. Uitvalswegen richting autosnelweg Eindhoven, Heerlen en Luik zijn gemakkelijk en snel te bereiken.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van tegelvloer alwaar meterkast en bergkast, toiletruimte met toilet en fonteintje. Vanuit de hal heeft men toegang tot de open keuken (3,44 x 3,19) en de ruime woonkamer (circa 43 m2). De keuken is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en spoelbak en een deur met toegang naar de tuin. De ruime woonkamer is voorzien van een parketvloer, open haard en via een schuifpui en deur heeft men tevens toegang tot de tuin. Vanuit de tuin bereiken berging (1,55 x 1,92) alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom) en aansluitingen witgoed. Via de tuin en oprit toegang tot de garage ( circa 17 m2) met handmatige schuifpoort.
De hal en keuken zijn voorzien van een kurkvloer, het toilet van een tegelvloer en de woonkamer van een parketvloer.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (circa 14 m2), slaapkamer II (circa 12 m2), berging I (0,90 x 3,68), berging II (0,90 x 2,58), separaat toilet met fonteintje, riante betegelde badkamer voorzien van ligbad, douche en dubbele wastafel, slaapkamer III (4,65 x 3,06) van waaruit tevens toegang tot de badkamer en balkon (2,04 x 3,06).
De eerste verdieping is voorzien van een kurkvloer met uitzondering van de badkamer en toilet.

2e verdieping:
Vanuit de overloop middels trapladder ruime bergzolder alwaar omvormer zonnepanelen.

Algemeen:
Bouwjaar: 1980
Perceeloppervlakte: 273 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 153 m2, inhoud 657 m3.
De woning is voorzien deels houten kozijnen en deels kunststof kozijnen met dubbele beglazing, de schuifpui is een aluminium kozijn. Grotendeels voorzien van rolluiken.
De woning is voorzien van 14 zonnepanelen (eigendom).
Energielabel: D.
Aanvaarding: in onderling overleg.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit is bij deze woning van toepassing!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel  de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.