Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Castelmorelaan 16

Deze moderne lichte instapklare halfvrijstaande woning is gelegen op een zeer goede locatie in Biesland te Maastricht en is voorzien van 5 slaapkamers, met een carport, diepe oprit en een ruime tuin gesitueerd op het Noordwesten. De woning is gelegen nabij het natuurgebied ‘’Jekerdal’’ , een prachtig wandel en fietsgebied. Tevens ligt het centrum van Maastricht op loopafstand.

Typering:
Deze halfvrijstaande woning is gelegen in de fraaie wijk Biesland in Maastricht. Biesland is gelegen aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van een natuur- en wandelgebied ‘’Jekerdal’’. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden, alsmede het centrum van Maastricht. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets, auto en te voet. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen.

Begane grond:
Ruime hal met garderobe en meterkast; luxe afgewerkte toiletruimte met wandcloset met touch free drukplaat en fontein; totaal woonoppervlakte 55 m² o.a. ruime woonkamer 38 m² gesitueerd aan achterzijde met zicht op en directe toegang naar achtertuin middels schuifpui; eetkamer 10 m² direct aansluitend aan open keuken 7 m² met directe toegang naar patio tuin, keukeninstallatie met o.a. 7 onderkasten, groot ladenblok, rvs geparelstraald werkblad met spoelbak, afzuigkap, inductiekookplaat, heteluchtoven, koelkast en vaatwasser.

1e verdieping:
Bereikbaar via open bordestrap; ruime overloop; centrale verwarming ruimte; 2 ruime slaapkamers circa 34 m² met glazenwand (reglit) en 16 m² (eenvoudig te splitsen in 2 slaapkamers van circa 9 m² en 7 m ²); geheel betegelde badkamer circa 5 m² met onder andere ligbad, toilet en wasbak.

2e verdieping:
Bereikbaar via open bordestrap; ruime overloop; kantoor/werk/slaapkamer 29 m² met loggia 8 m² en voorzien van glazenwand (reglit) en taatsdeur; slaapkamer 12 m²; badkamer 3,5 m² met douche en wasbak; inpandige bergruimte 8 m² met aansluitingen witgoed.

Bijzonderheden:
- Gehele woning voorzien van glad stucwerk zowel wanden als plafonds.
- Parterre met beuken parketvloer m.u.v. toiletruimte deze is voorzien van een epoxy gietvloer; 1e en 2e verdieping met een polyurethaanvloer.
- Aluminium - en Western Red Cedar houten kozijnen met HR++ glas.
- Gehele 2e verdieping optimaal geïsoleerd.

Algemeen:
Bouwjaar: 1973
Perceeloppervlakte: 321 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: ca.212 m2, inhoud: ca. 706 m3.
Verwarming: C.V.-Gas, Combiketel (Huur)
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.