Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Cannerweg 324

Onder bod € 769.000,- k.k.

Als u vanuit Maastricht de Cannerweg richting Chateau Neercanne volgt, ziet u aan de rechterzijde deze karakteristieke woning staan. Met een inhoud van bijna 1140 m³ heeft u hier alle ruimte om te wonen en werken. Het diepe perceel van maar liefst 1960 m² is de perfecte plek voor de tuinliefhebber en aan de voorzijde geniet u iedere dag van het vrije uitzicht richting het Jekerdal. De inpandige garage biedt ruimte aan uw auto en er zijn vier slaapkamers, waarbij het mogelijk is om extra slaap- of werkkamers te realiseren.

Typering:
Dit unieke woonhuis is fantastisch gelegen op fiets-/loopafstand van het stadscentrum en het idyllische Kanne, vlak over de Belgische grens. Scholen, sportverenigingen en openbaar vervoer zijn dichtbij, evenals de uitvalswegen richting de A2 en de A79. Steek de Cannerweg over en loop de Jekermolenweg in richting de Molen van Lombok en de Jeker.

Souterrain:
In de hal is een trap naar de kelder, die uit drie ruimtes bestaat. De totale oppervlakte is 45,6m² en zeer geschikt voor uw wijncollectie of om als provisieruimte te gebruiken.

Begane grond:
De ruim 7,50 meter lange hal met hoog plafond staat in verbinding met de woonkamer en garage. De garage (32,6m²) heeft een sectionaalpoort aan de voorzijde, een niveauverschil en dubbele deuren naar de tuin. Aan de rechterzijde van de hal is de woonkamer (7,67 × 4,46) met prachtig uitzicht aan de voorzijde en een schouw met open haard bij het zitgedeelte. In de uitbouw zijn de keuken, bijkeuken, toiletruimte en badkamer gesitueerd. De eetkeuken (3,70 × 3,78) heeft een hoekopstelling met inbouwapparatuur en in de bijkeuken (3,78 × 1,93) is ruimte voor de wasapparatuur. De aansluitende badkamer (2,53 × 2,40) is ingedeeld met een ligbad, douche en wastafel. De woning heeft een voortuin met parkeergelegenheid voor de garage, een zijtuin en een zeer diepe achtertuin. De voor- en zijtuin zijn ingericht als siertuin en aan de achterzijde is een groot terras een heerlijke plek om buiten te zitten. De achtertuin is de perfecte plek voor een tuinliefhebber. Onder de hoge boom staat een bijgebouw en het achterste deel van de tuin is vele jaren als moestuin gebruikt.

1e verdieping:
Via een mooie bordestrap komt u op de overloop, waaraan vier slaapkamers grenzen. Slaapkamer I (4,04 × 4,64), slaapkamer II (3,48 × 2,68) en slaapkamer III (3,67 × 3,48) zijn aan de voorzijde gesitueerd, waardoor u volop kunt genieten van het uitzicht over het Jekerdal. Aan slaapkamer I grenst een bergzolder (4,04 × 2,73), te bereiken vanuit de garage. Slaapkamer IV (circa 13 m²) heeft een deur naar twee aansluitende zolderruimtes met een gezamenlijke oppervlakte van circa 30 m².

Zolder:
In de nok van de woning is een bergzolder (10,70 × 5,90) met een nokhoogte van 3,17 meter. Net als op de zolderruimtes op de eerste verdieping is het mogelijk om extra (slaap)kamers te realiseren.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1929.
Perceeloppervlakte: 1960 m².
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 181m² (inclusief de 2 aansluitende zolderruimtes op de 1e verdieping), inhoud: circa 1140m³.
Energielabel: D.
Op het dak liggen 15 zonnepanelen (2016) met een opbrengst van 3000/4000 kWh per jaar.
Houten kozijnen, voorzien van dubbel glas (begane grond) en enkel glas (verdieping). Verwarming en warm water via een HR-ketel (2022, eigendom). Aanvaarding: In overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.