Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Busschuttenpoort 3

Aan de zuidrand van het prestigieuze Sphinxkwartier, grenzend aan het nieuwe culturele gebied van Maastricht rond het Bassin, de Hoge Fronten en het Eiffelgebouw, bieden wij te koop aan een recent onder architectuur gebouwde, ruime instapklare woning met 4 slaapkamers, dakterras, een parkeerplaats (nummer 36) in de ondergrondse garage, zonnige achtertuin met achterom en berging. Deze woning is gasloos!!

Typering:
Het voormalige fabrieksterrein van de Sphinx wordt de komende jaren omgebouwd tot een culturele hotspot met eigentijdse huisvesting genaamd het Sphinxkwartier en dat op slechts op 500 meter van het historische stadscentrum van Maastricht. Het gebied zal een divers palet aan culturele uitingen herbergen maar ook volop ruimte bieden voor ontwikkeling, ondernemen en woongenot. In het gebied is reeds veel te beleven met de Pathe? bioscoop, filmhuis Lumie?re in de oude energiecentrale van de Sphinx, het poppodium de Muziekgieterij en inspirerende woonwinkel Loods 5. Het witte Eiffelgebouw is een iconisch en beeldbepalend gebouw in de buurt.

Souterrain:
Parkeerplaats (nr. 36) direct bij de lift gelegen.

Begane grond:
Entree met meterkast (elektra en water) vaste kast met unit voor stadsverwarming (warmte en warmwater), wandcloset met fonteintje, mooie woonkamer (circa 35 m2) met mooie tegelvloer en keuken aan de voorzijde alwaar luxe aanrechtcombinatie voorzien van combi magnetron/oven, spoelbak, vaatwasser, inductie kookplaat en wasemkap, Amerikaanse koelkast, trapkast, uitgang naar betegelde tuin met niveauverschil, berging (2,88 x 1,86) en een achterom. De begane grond is geheel voorzien van een luxe tegelvloer.

Eerste verdieping:
Overloop, slaapkamer I (14,5 m2) slaapkamer II (circa 8,5 m2) slaapkamer III (4,61 x 3,00) geheel betegelde luxe badkamer (3,38 x 1,81) alwaar inloopdouche, vaste wastafel in badmeubel, wandcloset en urinoir.

De 1e verdieping is voorzien van een luxe laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Ruime slaapkamer IV (4,96 x 4,02) met aansluiting wasmachine en uitgang naar ruim dakterras (5,40 x 3,23) berging (1,84 x 1,28) alwaar WTW en omvormer.

De 2e verdieping is voorzien van een luxe laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 2019.
Gebruiksoppervlakte wonen: 119 m2, inhoud: 428 m3.
Bijdrage VVE parkeergarage € 40,00 per maand, bijdrage VVE woning Euro 27,60 per maand.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dubbele beglazing, vloerverwarming op alle verdiepingen, 3 zonnepanelen, WTW installatie. Duurzame energie via “Ennatuurlijk (stadsverwarming)”.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen na? het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril makelaardij, met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden