Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Brusselseweg 69 A

Maisonette verdeeld over 3 woonlagen voorzien van 3 slaapkamers, souterrain, ruime vliering, afzonderlijke privéberging, privé terras aan de achterzijde en balkon gelegen op het zuiden, gesitueerd aan de zijkant van een kleinschalig appartementencomplex.

Typering:
Nabij de oude stadskern van Maastricht en de vestingwerken en wandelgebied “Hoge Fronten”. Op loopafstand van het overdekte winkelcentrum de Brusselse Poort en het bruisende centrum van Maastricht met haar eigen, warme sfeer. Die sfeer wordt mede bepaald door een uitgebreid (luxe) winkelaanbod en een ruime hoeveelheid nabijgelegen uitgaansgelegenheden, vooral ook op het gebied van cultuur. De bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) zijn goed.

Souterrain:
Ruime kelderruimte (8,60 x 3,51) voor opslag alwaar opstelplaats keukenboiler.

Begane grond:
Hal/entree met toegang tot moderne open keuken (2018) voorzien van koelkast, combi-magnetron, 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak en vaatwasser, woonkamer met toegang tot het balkon gelegen op het zuiden. De begane grond (circa 24 m2) is voorzien van laminaatvloer.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot bergkast (0,91 x 0,88), slaapkamer I (3,42 x 3,55), moderne badkamer (2018, circa 5m2) voorzien van inloopdouche en wastafel, separaat toiletruimte met toilet en fonteintje, slaapkamer II (circa 7 m2). De eerste verdieping is voorzien van laminaatvloer.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer III (3,71 x 3,56), Berging/waskamer (1,67 x 1,74) alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom) en aansluitingen witgoed, berging/slaapkamer (circa 7m2) met opstelplaats mechanische ventilatie-unit. De tweede verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

3e verdieping:
Middels "trapje" te bereiken ruime vliering (3,56 x 1,50).

Algemeen:
Bouwjaar: 1983.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 85m2, inhoud circa 396 m3.
Energielabel: C.
VvE-kosten: circa €100,- per maand.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het gehele appartementencomplex beschikt over 12 vrije parkeerplaatsen. Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.