Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Brusselseweg 130

Op een mooie locatie, nabij het centrum en de “Hoge Fronten”, gelegen mooi uitgebouwd en gemoderniseerde “jaren dertig” woning met binnenplaats (via de straat onder andere te bereiken via grote poort) en fietsenberging.

Typering:
Nabij de oude stadskern van Maastricht en de vestingwerken en wandelgebied “Hoge Fronten”. Achter het huis is een kleine speeltuin.  Op loopafstand van diverse winkelvoorzieningen en het bruisende centrum van Maastricht, ook uitvalswegen naar Luik, Eindhoven, Heerlen en Aken, zijn goed bereikbaar. Voor het huis is er een directe bus verbinding naar het centraal station.

Souterrain:
Overloop (6.5 m2) provisiekelder (4.0 x 3.84)

Begane grond:
Entree (3.48 x 1.70) voorzien van mooie tegelvloer, wandcloset met fonteintje en mooie houten trap naar de tweede verdieping, woonkamer (circa 32 m2) met veel lichtinval, uitbouw/TV ruimte (4.58 x 4.26) voorzien van parketvloer en 2 openslaande deuren naar tuin waardoor wederom veel lichtinval. Mooie sfeervolle en moderne keuken (2.40 x 3.30) voorzien van terrazzo aanrechtblad, Boretti fornuis met 4 pits gaskookplaat en grillplaat, 2 ovens en wasemkap, ruime bijkeuken (4.29 x 2.27) alwaar onder andere opstelplaats witgoed, besloten fraaie stadstuin (circa 8 meter diep en 7 meter breed) met poort/achterom en fietsenstalling.

1e verdieping:
Karakteristieke overloop, slaapkamer I (circa 3.95 x 4.17) slaapkamer II (circa 3.87 x 3.07), moderne badkamer (2.88 x 2.43 - 2003) voorzien van ligbad, vaste wastafel in badmeubel, wandcloset, douche en designradiator.

2e verdieping:
Grote zolderruimte, te bereiken via vaste trap, alwaar ruime overloop (circa 9 m2), berging, alwaar c.v.-gas (circa 2005, eigendom), grote slaapkamer II (circa 7.28 x 3.85) eventueel te splitsen in 2 slaapkamers, voorzien van 2 dakvensters.

Algemeen:
Bouwjaar: 1917.
Perceeloppervlakte: 166 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 168 m2, inhoud 727 m3.
Aanbouw door architect ontworpen.
Gedeeltelijk dakisolatie (nageïsoleerd) gedeeltelijk spouwmuurisolatie (uitbouw), grotendeels dubbele beglazing.
Aanvaarding: in overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel  de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.