Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Bovenstebosch 3 c

Op een uitstekende locatie in “Vroendaal” gelegen appartement (Complex “De Spil”) voorzien van luxe en comfort met parkeerplaats en privé berging in het souterrain. Dit instapklare appartement beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, ruim terras (circa 24 m2) gelegen op het zuiden met mooi groen uitzicht.

Typering:
Dit mooie en direct instapklare appartement is gelegen in de nieuwbouw wijk “Vroendaal” in Maastricht. “Vroendaal” is gelegen aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van een natuur- en wandelgebied. Winkels en scholen zijn in de directe nabijheid voorhanden. Universiteit en academisch ziekenhuis op fiets afstand. Het centrum van Maastricht, alsmede de op- en afritten van de diverse autobanen liggen op steenworp afstand.

Souterrain:
Privéparkeerplaats (nummer 5) in afgesloten parkeergarage, welke toegankelijk is via een automatische rolpoort en tevens ook inpandig is te bereiken. Ruime privéberging (ca. 5m²), voorzien van licht, voor het stallen van fietsen en bromfietsen.

Begane grond:
Mooie statige, gemeenschappelijke hoofdentrée met ontvangsthal voorzien van bellentableau, video- intercominstallatie, brievenbussen en toegang tot de lift en het trappenhuis.

2e verdieping:
Via de lichte en goed onderhouden galerij ten behoeve van slechts 2 appartementen, zijn de privévertrekken te bereiken, met tevens het trappenhuis, lift, en meterkasten.

Woongedeelte:
Ruime entree voorzien van plavuizenvloer, toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer (4,73 x 7,37) voorzien van plavuizenvloer welke doorloopt in keuken en terras, woonkamer heeft veel lichtinval door grote raampartijen met grote schuifpui en toegang naar het ruim terras zuidelijk gesitueerd. Open moderne keuken (2,59 x 3,54, bouwjaar 2015) voorzien van vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat (Bosch, 2019), afzuigkap, koelkast met vriezer en spoelbak, bijkeuken met vaste kasten, aansluiting witgoed, CV (eigendom, bouwjaar 2006) en boiler (eigendom, bouwjaar 2006) 2 x mechanische ventilatie (vernieuwd in 2019), slaapkamer I (3,47 x 4,99) met toegang tot het ruime terras en met aansluitend badkamer (2,14 x 2,75) voorzien van bidet en wastafel. Slaapkamer II (2,75 x 3,40) slaapkamer III (3,07 x 3,40) separaat toilet met wandcloset en fontein, badkamer II (0,99 x 2,73) voorzien van inloopdouche, vast modern wastafelmeubel en designradiator. Appartement is geheel voorzien van plavuizenvloer en vloerverwarming.

Algemeen:
Bouwjaar: 2006.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 122 m2, inhoud: circa 392 m3.
Energielabel: A.
Optimaal geïsoleerd, Aluminium kozijnen met dubbele beglazing.
Servicekosten: € 185,= per maand inclusief parkeerplek.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.