Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Boschcour 33 b

Stijlvol, comfortabel en gelijkvloers wonen in het prachtige ‘Piazza Céramique’, gesitueerd aan de rand van het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique. Dit zeer royale hoekappartement is gesitueerd op de eerste verdieping, waardoor u vanuit de woonkamer en keuken fraai uitzicht heeft naar een plantsoen. Bij het appartement horen een ruime garagebox en een privéberging in het souterrain. De loggia is een heerlijke plek om te vertoeven en te genieten van deze mooie plek in het bruisende Maastricht. Het appartement heeft een ruime master bedroom en de home-office, voorzien van een eigen entree, kan worden gebruikt als ruime slaap-/werkkamer.

Typering:
In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken dit stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Via de Hoeg Brögk bent u snel in het historische centrum en na een paar minuten lopen staat u in het karakteristieke Wyck met vele restaurants, winkels en kunstgalerieën. Ook het trein- en busstation zijn, net als de stadsbibliotheek en het Charles Eijckpark, op loopafstand gesitueerd.

Appartementengebouw:
’Piazza Céramique’, ontworpen door de bekende Limburgse architect Jo Janssen, is gesitueerd in de luwte van de Avenue Céramique en ademt een mediterrane sfeer. De rode steen wordt afgewisseld door grote ramen die van zonwerende luiken zijn voorzien. Via de brede entree van het gebouw, gelegen aan een omsloten binnenplein, komt u in het midden van het gebouw terecht in een ruimtelijk en architectonisch vormgegeven atrium met daklichten en vides. Dit mooie, licht hoekappartement is gesitueerd op de eerste verdieping aan de ‘groene’ zijde van het gebouw, wat grenst aan een plantsoen.

Souterrain:
In het souterrain bevinden zich de gemeenschappelijke fietsenstalling, de bergingen en de garages. Bij het appartement horen een berging (3.60 × 1.55 m) en een ruime garagebox (7.95 × 3.07 m). De garage is voorzien van elektra en een elektrisch bedienbare poort. Zo kunt u uw auto altijd veilig en droog parkeren op korte afstand van uw appartement.

Eerste verdieping:
Via het atrium met dubbele lift en mooi trappenhuis bereikt u de inpandige corridor, waarin dit hoekappartement is gesitueerd. Naast de entree van het appartement is een tweede entree, die toegang geeft tot de home-office.

De hal van het appartement is ruim van opzet (ca. 9 m²) en heeft een ruime garderobenis. In de naastgelegen toiletruimte ziet u een wandcloset en fonteintje. Via een gang loopt u richting de prachtige en smaakvol gestylde woonkamer met lichtinval aan twee zijden en vrij uitzicht naar een plantsoen. Er is een mooie verdeling tussen het zit- en eetgedeelte en in de hoek van de woonkamer is een deur naar de hoekloggia (3.24 × 2.78 m) met houten vlonder.

Bij het eetgedeelte is een brede doorgang naar de keuken met een zitje bij de grote ramen, airconditioning en mooi uitzicht naar het plantsoen. Naast de keuken is de bijkeuken (2.51 × 1.09 m) die als berg-/provisieruimte gebruikt kan worden. De moderne, dubbele wandopstelling is voorzien van een composiet werkblad en alle benodigde inbouwapparatuur: een keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast, vriezer en een vaatwasser. De totale oppervlakte van woonkamer en keuken bedraagt ca. 53 m².

Het appartement heeft een ruime slaapkamer en een tweede slaap-/werkkamer bij de home-office. Slaapkamer I (4.70 × 4.59 m) heeft een grote kastenwand en slaapkamer II (5.87 × 2.78 m) heeft een eigen entree en een inpandige verbinding met de gang naar de woonkamer. Ook kunt u vanuit deze gang de geheel betegelde en luxe uitgevoerde badkamer (3.19 × 2.94 m) bereiken. Deze mooie ruimte is ingedeeld met een grote inloopdouche, dubbele wastafel met modern meubel, een brede spiegel met verlichting en een wandcloset. Het toilet wat hoort bij de home-office is verbouwd tot wasruimte.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 2006
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 134m², inhoud: circa 439m³.
Energielabel: A
Het appartementengebouw is voorzien van dak-, gevel- en vloerisolatie; Aluminium kozijnen, voorzien van HR-beglazing; Verwarming en warm water via stadsverwarming, koeling via airconditioning. Het appartement is voorzien van vloerverwarming in combinatie met een eiken parketvloer; Bij het appartement horen een berging en een ruime garagebox met een elektrisch bedienbare poort; Prachtige ligging op de hoek van de eerste verdieping in het stijlvolle appartementengebouw ‘Piazza Céramique’ aan de rand van stadsdeel Céramique;
Maandelijkse bijdrage VvE € 296,03
Aanvaarding: Per direct.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”)

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.