Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Bonnefantenstraat 3

In het oude centrum van Maastricht gelegen woning in verhuurde staat. De woning is onderverdeeld in 3 lagen (3A, 3B en 3C). Elke verhuurde unit beschikt over een badkamer met toilet en een kitchenette. Netto huuropbrengst circa 14.000,--per jaar .

Typering:
Een bijzonder fijne woonomgeving in het hart van de oude stadskern. Op korte loopafstand van het Vrijthof, Onze Lieve vrouw plein, met vele gezellige terrasjes, restaurants en het theater. Alle winkelvoorzieningen zijn in de directe nabijheid. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Aachen. Bushaltes liggen op loopafstand.

Souterrain:
Gewelfde kelder alwaar c.v.-gas (eigendom circa 1995).

Begane grond:
Entree/trappenhuis in het midden, vaste kast met boiler, woonkamer (circa 13 m2) voorzien van laminaatvloer en keuken (circa 6 m2) met eenvoudig aanrechtblok, slaapkamer (circa 8 m2) voorzien van laminaatvloer en badkamer (circa 2,0 m2) voorzien van toilet, wastafel en douche.

1e verdieping:
Overloop, woonkamer (circa 14 m2) voorzien van laminaatvloer en keuken (circa 8 m2) met eenvoudig aanrechtblok, slaapkamer (circa 8 m2) en badkamer (circa 2,0) voorzien van toilet, wastafel en douche.

2e verdieping:
Overloop, woonkamer (circa 22 m2) voorzien van voorzien van laminaatvloer en eenvoudig aanrechtblok, slaapkamer (circa 8 m2) en badkamer (circa 2,0 m2) badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1930.
Woonoppervlakte: 113 m2, Inhoud: 466 m3.
Huuropbrengst per jaar: circa Euro 14.000,--exclusief voorschotten gas, water en elektra.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.