Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Boksdoorn 12

Op een zeer goede locatie in Scharn (bekend van het Keerderstraatje) gelegen halfvrijstaande, goed onderhouden hoekwoning voorzien van 3 slaapkamers, tuin gelegen op het westen en gelegen aan een kindvriendelijk pleintje en mooi plantsoen aan de achterzijde.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals het AZM, scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede zijn de op- en afritten van de autosnelwegen in de directe nabijheid.

Begane grond:
Entree/hal alwaar meterkast en toiletruimte met toilet en fonteintje. L-vormige woonkamer (circa 32 m2) met veel lichtinval door de vele raampartijen. De semi open keuken (circa 7m2) is voorzien van een aanrechtcombinatie met kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en spoelbak. De bijkeuken (2.06 x 1.80) alwaar aansluiting wasmachine en droger en toegang tot de garage (2.82 x 6.10) welke is voorzien van een elektrische poort met loopdeur. Middels een openslaande deur heeft men toegang tot de tuin welke voldoende privacy biedt, beschikt over een zonnescherm en gelegen op het westen. De oprit is geschikt voor meerdere voertuigen.
De begane grond is voorzien van een tegelvloer.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (2.63 x 3.94), slaapkamer II (2.71 x 4.94) en slaapkamer III (2,71 x 3.49) en gedeeltelijk betegelde badkamer (2.63 x 2.49) voorzien van ligbad, douche, toilet en vaste wastafel.
De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de badkamer.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap te bereiken bergzolder (4.71 x 5.44) voorzien van dakvenster en alwaar opstelplaats mechanische ventilatie unit en cv-ketel (eigendom, 2015). De tweede verdieping biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een 4e slaapkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1987.
Perceeloppervlakte: 232 m2.
Woonoppervlakte: circa 97 m2, inhoud: circa 492 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en houten kozijnen met dubbele beglazing en diverse rolluiken.
Aanvaarding: in overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.