Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Bloemenweg 44

OPEN HUIS:
ZATERDAG 3 NOVEMBER VAN 14.00 UUR T/M 15.00 UUR.
DINSDAG 6 NOVEMBER VAN 16.00 UUR T/M 17.00 UUR.

Deze instapklare en sfeervolle halfvrijstaande eengezinswoning met 3 slaapkamers en tuin op het zuidenwesten is gelegen in de wijk Heugemerveld.

Typering:
Deze instapklare, halfvrijstaande, eengezinswoning met 3 slaapkamers en tuin op het zuidwesten is gelegen in de wijk Heugemerveld. Een wijk welke gelegen is nabij het Centraal station Maastricht, diverse Universiteiten, het MUMC+ en het Mecc en in de directe nabijheid van de “Groene Loper”, alwaar supermarkt voor de dagelijkse voorzieningen zijn.

Souterrain:
Provisiekelder (6.93 x 1.81).

Begane grond:
Hal, meterkast / garderobe, toilet, gezellige doorzon woonkamer (circa 26 m2) met muurkast en aansluitend gesloten keuken (circa 10 m2). De keukeninrichting is in een rechte opstelling geplaatst en is onder andere voorzien van diverse onder en bovenkasten, 4-pits gaskookplaat, rvs-afzuigkap, c.v.-ketel (circa 2003, eigendom) en kleine bar, berging / bijkeuken (2.79 x 2.42). Vanuit de keuken is de tuin op het zuidwesten gelegen met afsluitbare poort te bereiken. De tuin is circa 6 meter diep en 3,5 meter breed met toegang tot afgesloten achterom.

1e verdieping:
Via de trap komt u op de overloop. Hier heeft u toegang tot drie slaapkamers (3.45 x 2.83) (3.80 x 3,44) en (1.82 x 2.53), badkamer (1.82 x 2.21) voorzien van douche, 2e toilet en wastafel, aparte ruimte voor witgoed apparatuur (voormalige badkamer).

2e verdieping:
Onder het geheel geïsoleerde (unidek platen) pannendak bevindt zich de vliering, te bereiken via een luik.

Algemeen:
Bouwjaar: 1951, gerenoveerd 1999.
Perceeloppervlakte: 85 m2.
Woonoppervlakte 93 m2, Inhoud 385 m3.
De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en spouwmuur isolatie.
De woning heeft de status van een beschermd monument.
Aanvaarding: Op zeer korte termijn mogelijk.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.