Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Blanckenberghofstraat 34

Vraagprijs € 359.000,- k.k.

Op een goede locatie in het kerkdorp “Heer” gelegen mooie, ruime halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers, diepe oprit met achterom naar tuin op het westen gesitueerd.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, daarnaast is de toegang tot autosnelwegen (A2 en A79) in de directe nabijheid.

Souterrain:
Kelderruimte (2,58 x 3,92) alwaar aansluiting witgoed, elektrische boiler (huur, bouwjaar 2009).

Begane grond:
Ruime entree voorzien van marmeren vloer, meterkast, garderobekast, toilet met fonteintje. Woonkamer (3,73 x 7,54) voorzien van parketvloer, gesloten betegelde keuken alwaar moderne aanrechtcombinatie voorzien van keramische kookplaat, oven, vaatwasser, wasemkap, koelkast en spoelbak. Fraai aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin op het westen bereikbaar via woonkamer, keuken en achterom. Garage (6,12 x 2,90) voorzien van elektrische kantelpoort met oprit welke ruimte biedt voor meerdere auto’s.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,87 x 3,80), slaapkamer II (3,65 x 3,87) alwaar vlizotrap naar de zolderruimte, slaapkamer III (2,68 x 2,71) met vaste kasten, moderne badkamer (1,95 x 2,63) voorzien van riante inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. De gehele verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vlizo trap bereikbare zolderruimtes (nokhoogte onder de balk: 2,2 meter), zolderruimte I (3,25 x 2,70), zolderruimte II 3,25 x 3,92) alwaar opstelplaats CV ketel (huur, bouwjaar 2021).

Algemeen:
Bouwjaar: 1969.
Perceeloppervlakte: 247 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 100 m2, inhoud circa 456 m3.
Energielabel: D.
Gedeeltelijk houten kozijnen, gedeeltelijk kunststof kozijnen en gedeeltelijk dubbele beglazing.
In de woning is asbest verwerkt in het dakbeschot.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.