Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Bieslanderweg 84

Vraagprijs € 589.000,- k.k.

Op een toplocatie gelegen halfvrijstaand woonhuis met diverse glas in lood ramen in de geliefde wijk “Biesland” met vrij uitzicht over de velden van “het Jekerdal” en de Sint Pietersberg, 3 slaapkamers met de mogelijkheid tot een vierde op zolder, ruime badkamer, riante berging en garage met ruime oprit.

Typering:
Dit woonhuis is ideaal gelegen op een rustige locatie doch op fiets-/loopafstand van het bruisende stadscentrum Maastricht en het idyllische Kanne vlak over de Belgische grens. Scholen, sportverenigingen en openbaar vervoer zijn dichtbij alsmede de uitvalswegen richting de A2 en de A79.

Souterrain:
Kelder (3,36 x 2,89).

Begane grond:
Ruime hal, toegang tot de kelder en toilet met wandcloset en fonteintje, L-woonkamer (circa 44 m2) met aansluitend tuinkamer met openslaande tuindeuren naar de tuin, gezellige semi-open keuken (3,02 x 2,34) voorzien van diverse apparatuur zoals een oven, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en magnetron vanaf de oprit en vanuit de tuin toegang naar de garage (circa 20 m2) met aansluitend berging/badkamer (circa 9 m2) voorzien van wastafel en inloopdouche en aansluiting witgoed. Omsloten tuin Noord-West gelegen met veel privacy.

1e verdieping:
Via de overloop met vaste kast komt u bij slaapkamer I (2,98 x 2,64) met frans balkon, ruime slaapkamer II (3,51 x 3,65), ouderslaapkamer III (3,87 x 3,49) met openslaande deuren naar het balkon. Badkamer met vaste kast, ligbad, hoekdouche, toilet, en wastafel.

Zolder:
Middels vlizotrap te bereiken ruime bergzolder alwaar opstelplaats CV ketel (eigendom).

Algemeen:
Bouwjaar: 1955.
Perceeloppervlakte: 250 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 119 m2, inhoud circa 622 m3.
Houten en kunststof kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.