Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Bergerstraat 61

In Scharn gelegen gemoderniseerde, vrijstaande woning met 3 slaapkamers, een riante woonkamer, luxe keuken, ruime kelder, dakterras, en op het zuiden gelegen fraai aangelegde tuin volledig met natuursteen betegeld, verder beschikt de woning over een vrijstaande garage met twee ruime opritten voor meerdere auto’s.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals het AZM, scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede zijn de op- en afritten van de autosnelwegen in de directe nabijheid.

Souterrain:
De kelder bestaat uit een provisiekelder (4.05 x 2.24) en een waskelder (4.07 x 2.75) alwaar aansluiting wasmachine, droger en opstelplaats CV-installatie (eigendom, 1995).

Begane grond:
Entree/hal voorzien van een plavuizenvloer, toiletruimte met fonteintje, trapopgang, vanuit de hal heeft men toegang naar de woonkamer, keuken en het souterrain. De ruime leef / woonkamer (47 m2) heeft dankzij de grote raampartijen veel lichtinval en is voorzien van een laminaat tegelvloer, een moderne strakke ingebouwde gashaard afgewerkt met natuursteen en middels openslaande deuren toegang tot de omsloten tuin gesitueerd op het zuiden. De luxe semi open keuken is op maat ontworpen (3.51 x 2.83) en is voorzien van een 4 pits keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast, vaatwasser, oven en magnetron. De vrijstaande garage (5.65 x 2.65) is voorzien van een sectionaal elektrische poort en toegangsdeur aan zijkant garage. De voortuin heeft een strakke vijverpartij met aan linker- en rechterzijde mogelijkheid voor het plaatsen van auto’s. Het geheel is volledig met natuursteen betegeld en zowel de linker- als rechterzijde middels een hek afgesloten. Via de zij-ingangen is het terras/de tuin op het zelfde niveau te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop, “Ouder”slaapkamer I (4.60 x 3.56) met airco, muurkast en toegang naar het balkon gelegen aan de voorzijde. Slaapkamer II (3.56 x 3.07) met muurkast heeft tevens toegang naar het tweede balkon. Slaapkamer III (3.31 x 2.27) is eveneens voorzien van een muurkast. Badkamer (2.18 x 2.30) met 2 vaste wastafels, 2e toilet en een ligbad met douche. Vanuit de badkamer heeft men toegang naar het ruime dakterras (5.92 x 4.21) gelegen op het zuiden. De gehele eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de betegelde badkamer.

Tweede verdieping:
Ruime zolderetage te bereiken middels vlizotrap (7.77 x 3.85), alwaar opstelplaats geiser (eigendom) en de mogelijkheid tot het creëren van een extra kamer door middel van een vaste trap en dakkapel.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1958.
Perceeloppervlakte: circa 300 m2.
Woonoppervlakte: circa 117 m2 inhoud: circa 580 m3.
De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
Er is een (video)intercom aanwezig alsmede een (camera)alarminstallatie.
De woning is goed onderhouden en gedurende de jaren hebben er diverse verbeteringen plaatsgevonden: buiten en binnen schilderwerk, nieuw plat dak/dakterras (volledig omheind), nieuwe dakgoten en zinken schouwkappen, nieuwe keuken, aanleggen van de natuurstenen tegels en vijver in voor- en achtertuin en een moderne haard (gas).
Aanvaarding: In onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.
De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.