Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Bergerstraat 12

Vraagprijs € 529.000,- k.k.

Op een goede locatie in Scharn gelegen vrijstaande, karakteristieke woning voorzien van meerdere glas in lood ramen met garage en 3 slaapkamers, gelegen op riant perceel.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals UWC, scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Souterrain:
Kelder (circa 24 m2) alwaar aansluiting witgoed en opstelplaats CV ketel (eigendom, 2018).

Begane grond:
Ruime entree/hal voorzien van travertin vloer, meterkast, toilet met fonteintje, garderobe voorzien van glas in lood raam, doorzonwoonkamer (circa 40 m2) voorzien van een luxe laminaatvloer, gesloten keuken (circa 11 m2) met lichte aanrechtcombinatie en plavuizen vloer voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak, oven en koelkast. Garage (4.52 x 3.00/3.80) voorzien van openslaande deuren, ruime tuin rondom de woning.

1e verdieping:
Slaapkamer I (3.48 x 3.88) voorzien van vloerbedekking en toegang middels openslaande deuren tot het balkon, slaapkamer II (4.49 x 4.28) voorzien van laminaatvloer en ook toegang tot het balkon middels openslaande deuren, slaapkamer III (4.27 x 2.98), ruime badkamer (circa 11 m2) voorzien van ligbad, douche en dubbele wastafel in meubel. Separaat geheel betegeld toilet.

2e verdieping:
Zolder te bereiken via vlizotrap.

Algemeen:
Bouwjaar: 1955.
Perceeloppervlakte: 943 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 129 m2, inhoud 610 m3.
De woning is voorzien van houten kozijnen en dubbel glas.
Aanvaarding: op korte termijn mogelijk.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.