Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Bellefroidlunet 50 C

Vraagprijs € 998.000,- k.k.

Luxe appartement in het markante Stoa complex en gelegen op de 2e verdieping in toren 12, met 3 slaapkamers, ruime loggia (circa 15 m2) met prachtig uitzicht over de Maas. Parkeerplaats en een privéberging in het souterrain.

Typering:
De “Stoa” is schitterend gelegen aan de oever van de Maas, in het moderne nieuwe stadsdeel Céramique. Het onder architectuur aangelegde Charles Eyckpark vormt de groene buffer tussen de “Stoa” en de Maas. Het centrum van Maastricht is zowel via de voetgangers en fietsbrug over de Maas, als via de Sint Servaasbrug te voet snel bereikbaar.

Souterrain:
Privé berging en één parkeerplaats (plaatselijk bekend nummer 94) in afgesloten parkeerkelder.

Begane grond:
Representatieve centrale hal voorzien van een marmeren tegelvloer, lift, trappenhuis, bellentableau (videofoon) en brievenbussen unit.

2e verdieping:
Ruime representatieve entree (circa 9m2), toiletruimte voorzien van luxe wandcloset en fonteintje, Ruime lichte woonkamer (circa 55 m2) met mooie lichte eiken parketvloer en met toegang tot de op het westen gelegen loggia (circa 15 m2) met schitterend uitzicht over de Maas. luxe semi-open keuken (2.52 x 3.17) alwaar moderne aanrechtcombinatie voorzien marmeren aanrechtblad en achterwand, inductie kookplaat, koelkast, vaatwasser, combi/magnetron en rvs afzuigkap. Berging met mechanische ventilatie en aansluiting voor witgoed. Slaapkamer I (circa 18 m2), slaapkamer II (3.44 x 3.16), slaapkamer III (3.05 x 2.05). Ruime moderne witte betegelde badkamer (2.42 x 3.04) voorzien hoekdouche, wandcloset en bidet, dubbele wastafels van de Sphinx met ombouw.

Algemeen:
Bouwjaar: 2002.
Woonoppervlakte: circa 129 m2, exclusief Loggia 15m2, inhoud: ca. 432 m3.
Optimale isolatie, hoogwaardige afwerking.
VVE bijdragen: circa € 321,52 per maand
Energielabel: A.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen. Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.