Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Bellefroidlunet 45 F

Exclusief en comfortabel wonen in het prachtige complex genaamd “Patio Sevilla”, dit prachtige appartement op de vijfde verdieping met lift heeft een vaste parkeerplaats in de parkeergarage, een berging in het souterrain en een balkon gesitueerd op het westen.

Typering:
Het complex is dichtbij het Charles Eyckpark en de Maasoever gelegen. De moderne architectuur en fraaie afwerking maken de“Patio Sevilla” tot een aangename plek om te wonen. U woont aan de rand van het moderne stadsdeel Céramique in de nabijheid van Plein 1992 met een supermarkt, diverse speciaalzaken, horeca en het Centre Céramique. De historische, monumentale binnenstad van Maastricht is via de voetgangers- en fietsbrug over de Maas en de Sint Servaasbrug te voet snel bereikbaar. Tevens zijn de uitvalswegen naar de A2 en het trein-/busstation binnen handbereik.

Appartementengebouw:
Dit exclusieve appartement is gesitueerd op de 5e verdieping. In de parkeergarage heeft u de beschikking over een vaste parkeerplaats (nr. 45 F, eigendom) en in het souterrain bevindt zich een berging (3,18 x 2,28). Ook is er een centrale fietsenberging. Op de begane grond is de representatieve, afgesloten centrale hal met de brievenbussen, het trappenhuis en de lift.

Appartement 5e verdieping:
Entree, alwaar volledig betegelde toiletruimte met hangtoilet en fonteintje, ruime woon/eetkamer (circa 43m2) met mooie vloer, veel raampartijen en daglichttoetreding, semi-open keuken alwaar moderne aanrechtcombinatie met natuurstenen aanrechtblad, dubbele spoelbak, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat, magnetron, oven en wasemkap, vanuit de woonkamer is het balkon (2,60 x 4,87) bereikbaar, welk is gelegen op het westen (Avondzon). Het appartement heeft twee slaapkamers, slaapkamer I (circa 11 m2) met diverse inbouwkasten, slaapkamer II (circa 15m2) met diverse inbouwkasten, volledig betegelde badkamer (3,81 x 2,47) met dubbele wastafel in meubel, ligbad, douche, toilet en designradiator, berging(3,81 x 1,84) voorzien van WTW installatie, diverse kastruimten en aansluiting wasmachine en wasdroger.

Algemeen:
Bouwjaar: 2002.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 105 m2 + 12,7 m2 balkon + 7,3 m2 berging, inhoud: circa 326 m3.
Uitstekend geïsoleerd appartement met veel wooncomfort.
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geïsoleerd, verwarming via stadsverwarming.
VVE kosten: € 193,- per maand (woning, parkeerplaats en berging).
Energielabel: A.
Aanvaarding: per direct of onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.