Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Bellefroidlunet 11 B

In het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique op de 1ste verdieping gelegen ruim en modern appartement met 2 slaapkamers, balkon en een privéparkeerplaats.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 1ste verdieping in Résidence Sonneville in de wijk Céramique. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Privéberging (2,69 x 1,83), gezamenlijke fietsenkelder en de privéparkeerplaats in de parkeergarage welke middels elektrisch bedienbare poort te bereiken is.

Begane grond:
De nette centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau met videofoon.

1ste verdieping:
Ruime entree/hal (circa 12 m2) alwaar geheel nieuw betegelde moderne toiletruimte met wandcloset. Vanuit de hal heeft men toegang tot de nieuw betegelde badkamer I (circa 2.5 m2) alwaar inloopdouche en vaste wastafel, slaapkamer I (4,67 x 2,99) met Frans balkon en toegang tot de tweede moderne nieuw betegelde badkamer (3,37 x 2,08). Welke van alle gemakken is voorzien, met een ruime inloopdouche, vaste wastafel in meubel, wandcloset en Frans balkon, slaapkamer II (4,67 x 2,42) met Frans balkon.
De ruime leefruimte (circa 60 m2) mooie nieuwe lichte laminaatvloer, met veel lichtinval door de vele raampartijen bestaande uit de woonkamer met toegang tot het balkon (4,26 x 1,85, voorzijde) en balkon II (circa 2,3 m2, achterzijde) middels dubbele openslaande deuren en met zicht op de groene binnenplaats van het complex en nieuwe moderne semi-open keuken (vanuit hier is zelfs een stukje maas te zien), welke is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast, vaatwasser, veel kastruimte, Frans balkon en toegang tot de berging alwaar opstelplaats WTW-installatie en aansluiting wasmachine.

Algemeen:
Bouwjaar: 1998.
Woonoppervlakte: circa 109 m2, inhoud: circa 348 m3.
Het appartement is voorzien van stadsverwarming, houten kozijnen met dubbele beglazing en een WTW-installatie.
VvE bijdrage:
Appartement: € 156,47,- per maand.
Berging: € 6,73,- per maand.
Parkeerplaats: € 16,82,- per maand.
Totaal: € 180,- per maand.
Projectnotaris: AchtenvanGent Notarissen te Maastricht.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.