Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Beemdenplein 21

Op een rustige en kindvriendelijke locatie ligt deze goed onderhouden, halfvrijstaande eengezinswoning. Deze woning beschikt over een vaste trap naar de tweede verdieping, drie slaapkamers, moderne badkamer en een compleet uitgevoerde keuken.

Typering:
Het woonhuis is gelegen in het kindvriendelijke “Heugem”, nabij het centrum van Wyck-Maastricht. Tevens is het woonhuis gunstig gelegen ten opzichte van het AZM, Universiteit Maastricht, MECC Maastricht en het station. In de (directe) nabijheid zijn diverse scholen en winkelvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van diverse uitvalswegen goed is.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van meterkast, opgang naar de verdieping en deels betegelde toiletruimte met fonteintje. U-vormige leefruimte (circa 37 m2) met semi-open keuken en toegang tot de tuin. Semi-open keuken onder andere voorzien van 4-pits gaskookplaat, wasemkap, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser en spoelbak. De tuin is toegankelijk vanuit de keuken middels een enkele deur of vanuit de eetkamer middels een schuifpui. Tuin met terrasoverkapping (5,46 x 3,05), berging en achterom (mandeligheid). De begane grond is voorzien van een marmeren vloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (1,89 x 4,04), slaapkamer II (3,44 x 4,04) voorzien van airconditioning, slaapkamer III (2,44 x 4,07). Moderne geheel betegelde badkamer (2,06 x 2,88) voorzien van ligbad, douche, 2e toilet en wastafel. De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Te bereiken via vaste trap, zolderkamer (circa 27 m2, nokhoogte 3,30) voorzien van vloerbedekking met de mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer. Op deze verdieping zijn de combi-ketel Remeha Calenta HR (eigendom, 2012), spaarpomp Inventum (2019) en de omvormer van de zonnepanelen gesitueerd. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine.

Algemeen:
Bouwjaar: 1991.
Perceeloppervlakte: 181 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 89 m2, inhoud circa 395 m3.
Energielabel: A.
De woning is voorzien van spouwmuurisolatie, dakisolatie, grotendeels houten kozijnen met isolerende beglazing. Zonnepaneleninstallatie met 12 panelen (2019).
Aanvaarding: In onderling overleg.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.