Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Becanusstraat 45

Op een goede locatie in de wijck “Annadal”, gelegen te moderniseren half vrijstaande woning nabij het centrum en het winkelcentrum “Brusselsepoort”, 4 slaapkamers, garage, oprit en besloten ruime tuin.

Typering:
In de directe nabijheid treft men een grote hoeveelheid voorzieningen aan, zo zijn er diverse winkelvoorzieningen (o.a. winkelcentrum “Brusselsepoort”), voorzieningen voor onderwijs, gezondheidszorg, sport en recreatie zijn allen ruimschoots aanwezig. Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto. Goede bereikbaarheid van de autosnelweg A2 richting Luik, Eindhoven en Heerlen. Souterrain: Via keuken toegang tot de 2 kelders (circa 17m2), alwaar standplaats CV-ketel (eigendom 2015) en hetelucht unit (eigendom2015).

Begane grond:
Entree/hal (circa 7 m2) voorzien van toilet met fonteintje, meterkast en open trap naar de eerste verdieping. Vanuit hal toegang naar woonkamer en keuken. Ruime leefruimte met veel lichtinval (circa 3.90 x 8.31) open haard en toegang tot terras via grote schuifpui, gesloten keuken (circa 2.77 x 2.96) alwaar eenvoudige aanrechtcombinatie, afzuigkap en 4-pits kookplaat, vrijstaande garage voorzien van sectionaal poort (5.89 x 3.10) met aansluitend een ruime berging (3.06 x 3.51). Besloten ruime tuin, gelegen op het Zuid-Oosten.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3.03 x 2.78), slaapkamer II (3.49 x 3.04 met vaste wastafel en vaste kasten) en badkamer (2.12 x 173) voorzien van tegelvloer, douche, vaste wastafel en toilet. Slaapkamer III (circa 3.09 x 3.87) met vaste kastenwand, slaapkamer IV (circa 2.17 x 3.07) met vaste wastafel en vaste kasten. Bergzolder: Via vlizotrap te bereiken ruime bergzolder.

Algemeen:
Bouwjaar: 1960
Perceeloppervlakte: 370 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 104 m2, inhoud: 494 m3
De woning is aan de voorzijde voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en aan de achterzijde aluminium kozijnen met enkele beglazing. Begane grond voorzien van luchtverwarming en 1e en 2e verdieping voorzien van radiatoren. Gehele woning is voorzien van kruipruimte. Olietank (gesaneerd), sprake van beschermd stads- of dorpsgezicht.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.