Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Avenue Ceramique 11 B

Onder bod € 368.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

In het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique op de 1e verdieping gelegen appartement met 2 slaapkamers, loggia, privéberging en parkeerplaats (nr. 11B) in de parkeerkelder.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping in appartementencomplex “La Fortezza” in de wijk Céramique, schuin tegenover de stadsbibliotheek en het “Plein 1992”. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Parkeerplaats (nr. 11B) in de parkeergarage welke middels elektrisch bedienbare poort te bereiken is vanaf de Sphinxlunet / Clermontlunet. In
het souterrain is tevens de privéberging te vinden met een ruime plafondhoogte (3,33 x 1x71 met een plafondhoogte van 3,08 meter).

Begane grond:
De nette centrale hal welke te betreden is vanaf het binnenterrein is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau met videofoon.

1e verdieping:
Ruime entree/hal (circa 10m2) alwaar gedeeltelijk betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje en inpandige berging alwaar WTW-installatie en aansluitingen witgoedapparatuur. Vanuit de hal heeft men toegang tot slaapkamer I (3,96 x 3,81), slaapkamer II (2,93 x 2,42) en de volledig betegelde badkamer (circa 6 m2) voorzien van wastafel, ligbad en inloopdouche. Tevens is vanuit de hal te bereiken de ruime leefruimte (circa 35 m2) voorzien van veel raampartijen en een semi-open keuken voorzien van een koelkast met vriesvak, combi-oven, elektrische kookplaat, afzuigkap, spoelbak en vaatwasser op hoogte. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de loggia (circa 8 m2) waar u lekker in de buitenlucht kunt zitten. De hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1998.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 88 m2, inhoud: circa 283 m3.
Het appartement is voorzien van stadsverwarming, aluminium kozijnen met dubbele beglazing, elektrische screens bij de ramen in de slaapkamers en een WTW-installatie.
VvE bijdrage:
Appartement: circa € 162,92 per maand.
Parkeerplaats (nr. 11B): circa € 17,60 per maand
Totaal: circa € 180,52 per maand.
Energielabel: A
Projectnotaris: AchtenvanGent Notarissen te Maastricht.
Aanvaarding: in onderling overleg.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit is bij deze woning van toepassing!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.