Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Aubeldomein 1 D

Vraagprijs € 279.000,- k.k.

Op een centraal gelegen locatie bevindt zich op de 3e verdieping dit appartement. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een ruim balkon welke op het oosten is gelegen. Er is voldoende parkeergelegenheid en een eigen parkeerplaats op de binnenplaats van dit complex.

Typering:
Dit appartementencomplex is gelegen in het zuidoosten van Maastricht, in het stadsdeel "Randwijck" en op loop- en fietsafstand van het centrum. Kantoren, treinstation, het MECC en het Academisch Ziekenhuis zijn op loop- en fietsafstand. Diverse winkelvoorzieningen, scholen en sportvoorzieningen liggen in de directe omgeving.

Souterrain:
Berging (3,24 x 2,22) met toegang tot de parkeerplaats op het binnenterrein en de gezamenlijke fietsenberging.

Begane grond:
Centrale goed onderhouden entree, hal en trappenhuis met brievenbus, bellentableau en intercominstallatie.

3e verdieping:
Overloop naar entree alwaar meterkast, hal met aparte toiletruimte en een berging met opstelplaats voor de cv-ketel (huur, circa 2007). Woonkamer met open keuken (circa 35 m2) met toegang tot het balkon gesitueerd op het oosten. De open keuken is voorzien van een aanrechtcombinatie, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven. Vanuit de hal te bereiken slaapkamer I (2,72 x 2,10), slaapkamer II (circa 11 m2), bergkast alwaar witgoedaansluiting en de geheel betegelde badkamer (circa 6 m2) is voorzien van een ligbad, douche en wastafelmeubel.

Algemeen:
Bouwjaar: 1990
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 74 m2, inhoud circa 248 m3.
Energielabel: C
Het gehele appartement is voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing.
Airconditioning (2016) in de woonkamer en beide slaapkamers.
De servicekosten voor de VvE bedragen € 133,- per maand.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit kan bij deze woning van toepassing zijn!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons, Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.