Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Atletenbaan 34 c

Schitterend, modern en luxe afgewerkt penthouse (circa 131 m2 verdeeld over 2 woonlagen) met veel lichtinval en riant dakterras (circa 36 m2) berging en parkeerplaats in het souterrain.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Souterrain:
Parkeerplaats (plaatselijk bekend als nummer 88) berging (circa 8 m2) en gemeenschappelijke fietsenberging in afgesloten parkeergarage en bereikbaar middels lift.

Begane grond:
Parkeergelegenheid (voorzijde buiten) voor bezoekers en bewoners, centrale entree met brievenbussen en videofoon en toegang tot de lift.

2e verdieping:
Representatieve entree/gang, trapkast, wandcloset met fonteintje, slaapkamer I (circa 14 m2) voorzien van vaste kastenwand, trapkast, slaapkamer II (5,55 x 3,75) luxe badkamer (3,85 x 1,78) voorzien van vaste wastafel, wandcloset, inloopdouche, designradiator en elektrische vloerverwarming, wasruimte (circa 4 m2) alwaar c.v.-gas HR eigendom 2008 en alwaar aansluiting wasmachine. Vaste kast alwaar WTW installatie.

3e verdieping:
Zeer mooie en lichte leefruimte (totaal circa 58 m2) bestaande uit woonkamer met mooie gietvloer (betonlook), doorkijk gas openhaard, eetkamer, moderne keuken met 4 pits gaskookplaat, wasemkap, spoelbak, vaatwasser, combi magnetron/oven, koelkast, diepvries en apothekerskast, wandcloset met fonteintje, middels korte loopbrug te bereiken ruim terras (circa 36 m2) met schitterend uitzicht over de omgeving/Limburgs Landschap.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 2009. 
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 131 m2, inhoud: 467 m3.
Het appartement is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie en dubbele beglazing. Alle binnendeuren zijn op maat gemaakt.
Servicekosten appartement en berging: € 155,02 per maand. Servicekosten parkeerplaats: € 46,68 per 3 maanden.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.