Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Arenborghoeve 27

Op gewilde locatie in “Amby” gelegen, vrijstaand geschakelde woning met vier slaapkamers, tuinkamer (geschikt voor diverse doeleinden) en zeer ruime tuin op het oosten met achterom.

Typering:
Gelegen in de aantrekkelijke wijk “Amby”, aan de stadsrand van Maastricht en aan de rand van het natuur- en wandelgebied “Ambyerheide”. Winkels en scholen (International School) zijn in de directe nabijheid voorhanden, alsmede het Academisch Ziekenhuis Maastricht en het centrum van Maastricht. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelweg A2.

In de fotopresentatie van de woning zijn een drietal impressies opgenomen. Om zo de potentie van de woning weer te geven. De tuinkamer (met uitbouw) is geschikt voor verschillende doeleinden (royale leefkeuken, studeerkamer, werkkamer, ect.).

Begane grond:
Entree/ hal met meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de L-vormige doorzonwoonkamer met open keuken (circa 36 m2) voorzien van een tegelvloer. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en spoelbak. De tuinkamer (met extra uitbouw, circa 57 m2) is voorzien van tegelvloer, vaste pui en toegang tot de tuin met ruime overkapping. De ruime fraai aangelegde tuin op het oosten gelegen, geheel naast de woning en achterom te bereiken.

1e verdieping:
Overloop voorzien van laminaatvloer en vaste kast. De badkamer (2.85 x 2.12) voorzien van inloopdouche, wandcloset, dubbele wastafel in badmeubel en designradiator. Slaapkamer I (2.19 x 3.59), ouderslaapkamer II (2.89 x 4.68), slaapkamer III (2.20 x 3.64), slaapkamers voorzien van laminaatvloer.

2e verdieping:
Vaste trap, CV ruimte (2.44 x 2.68) alwaar CV-combi (2016, huur €33,=, per maand) en aansluitingen voor de wasmachine en droger, slaapkamer IV/hobbykamer (circa 14 m2) voorzien van novilon, Velux dakraam met zonwering en berging in knieschot.

Algemeen:
Bouwjaar: 1989.
Perceeloppervlakte: circa 347 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: ca 151 m2.
Bruto inhoud woning: 525 m3
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, houten kozijnen en gedeeltelijk dubbele beglazing. Diverse rolluiken. Energielabel: B. Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.