Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Apollohof 62

Rustig gelegen en keurig onderhouden twee-onder-één-kap woning met L-vormige woonkamer, 4 slaapkamers, vaste trap naar zolder, garage, oprit en tuin met overkapping.

Typering:
De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk ‘Daalhof’. In de wijk zijn diverse voorzieningen als winkelcentrum, apotheek, huisartsenpraktijk, zorgcentra en basisscholen. De binnenstad van Maastricht is gemakkelijk te bereiken per bus, fiets en auto. Uitvalswegen richting autosnelweg Eindhoven, Heerlen en Luik zijn gemakkelijk en snel te bereiken.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van tegelvloer alwaar meterkast en toiletruimte met wancloset en fonteintje. Vanuit de hal heeft men toegang tot de keuken (circa 11 m2) en L-vormige woonkamer (circa 34 m2). Woonkamer is voorzien van laminaatvloer, via schuifpui heeft men toegang tot de tuin met overkapping. Keuken is voorzien van tegelvloer en aanrechtcombinatie voorzien van 4-pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak en vaatwasser. Vanuit de keuken tevens toegang tot de tuin. Vanuit tuin en oprit toegang tot garage (6,02 x 2,99) met elektrische poort. Tuin is tevens middels achterom bereikbaar.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (3,45 x 3,58) voorzien van linoleum vloer, alwaar aansluitingen witgoed en wastafel. Slaapkamer II (4,19 x 3,59) voorzien van parket vloer. Slaapkamer III ( 3,18 x 2,48) voorzien van linoleum vloer. Geheel betegelde badkamer ( 2,46 x 2,42) met toilet, douche en dubbele wastafel in meubel.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken 2e verdieping. Overloop, slaapkamer IV (4,08 x 3,59) voorzien van vloerbedekking en berging alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom, 2009).

Algemeen:
Bouwjaar: 1974.
Perceeloppervlakte: 252 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 131 m2, inhoud 505 m3.
De woning is voorzien van spouwmuurisolatie (na-geïsoleerd), kunststof kozijnen met dubbele beglazing, elektrische zonwering bij raampartijen voorzijde woonkamer.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.