Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Ambyerstraat Noord 26 b

Vraagprijs € 399.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

In het centrum van Amby gelegen zeer goed onderhouden en modern instapklaar afgewerkt appartement (met lift bereikbaar) op de 1e verdieping met 2 slaapkamers, ruime badkamer en groot terras op het oosten, berging en parkeerplaats op afgesloten binnenterrein.

Typering:
Dit appartement is gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk Amby en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht. De locatie met veel openbaar groen is rustig en zondermeer goed te noemen. Er zijn diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen in de directe nabijheid. Ook de aansluiting op meerdere uitvalswegen richting Eindhoven, Luik en Heerlen zijn goed bereikbaar.

Begane grond:
Centrale entree met brievenbussen en meterkast (gas, water en elektra) en lift. Parkeerplaats op afgesloten binnenterrein, inpandige berging.

1e verdieping:
Ruime representatieve entree, geheel betegeld toilet met wandcloset met fonteintje, riante leefruimte (circa 60 m2) met open moderne keuken met aanrechtcombinatie voorzien van combi-oven, spoelbak, gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser en koelkast, toegang middels tuindeuren naar ruim terras (3,19 x 8,24) op het oosten, vanuit de woonkamer/keuken te bereiken berging c.v.-ruimte, alwaar CV ketel (eigendom 2006) en aansluiting witgoed, tweede hal met toegang tot slaapkamer I ( 4,15 x 2,39) tuindeuren naar terras, slaapkamer II (3,05 x 5,88) eveneens met toegang naar voornoemd terras, ruime badkamer voorzien van ligbad, douche en twee wastafels.

Het gehele appartement is voorzien van een grijze linoleum/PVC vloer met vloerverwarming en spuitwerk op de wanden en plafonds.

Algemeen:
Bouwjaar: 2006.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 120 m2, Inhoud circa 382 m3.
VVE-kosten: circa Euro 230,- per maand, circa Euro 14,- (parkeerplaats en berging) per maand
Dakisolatie, spouwmuurisolatie, aluminium kozijnen met dubbele beglazing en diverse rolluiken, mechanische ventilatie.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: per direct.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.