Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Aldegondaplantsoen 42 A

Op een goede en mooie locatie in Scharn gelegen ruim, mooi en zonnig appartement met balkon, parkeerplaats en berging. Het appartement is door zijn ligging erg zonnig en heeft een mooi uitzicht over de groenvoorziening.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals UWC, MUMC+, scholen, winkels (Albert Heijn) en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, te voet, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Souterrain:
Via de lift bereikbare ondergrondse parkeergarage alwaar ruime parkeerplaats (nummer 42a) en ruime berging (2,3 x 2,5).

Begane grond / +1 niveau:
Gemeenschappelijke entree met bellen tableau en brievenbussen, entree (circa 9 m2) met meterkast, wandcloset met fonteintje. Ruim leefgedeelte (totaal circa 60 m2), bestaande uit: woonkamer, open keuken met moderne aanrechtcombinatie (voorzien van koelkast, gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser, combi magnetron/oven, diepvries en natuurstenen aanrechtblad) en studeerkamer. Deze studeerkamer van circa 12 m2 is eenvoudig weer te gebruiken/aan te passen als 2e slaapkamer. Overdekt balkon/loggia (circa 9 m2) met zonnescherm, te bereiken via schuifpui vanuit woonkamer, ruime slaapkamer (circa 16,5 m2) badkamer (circa 5 m2) voorzien van douche, wandcloset en dubbele vaste wastafel, bijkeuken (2,4 x 1,2) alwaar aansluiting wasmachine, WTW installatie en c.v.-gas HR 2005 (eigendom)
Het appartement is grotendeels voorzien van een Frans eiken parketvloer met white wash.

Algemeen:
Bouwjaar: 2006.
Gebruiksoppervlakte wonen: 100 m2 inhoud 375 m3.
Op het gemeenschappelijk terrein van de VVE zijn nog diverse bovengrondse parkeerplaatsen.
VVE bijdrage/servicekosten: circa Euro 195,-- per maand
De woning is voorzien van dakisolatie, dubbele beglazing, gevelisolatie en vloerisolatie, diverse rolluiken.
Aanvaarding: op korte termijn mogelijk

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.