Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Aldegondaplantsoen 11

Moderne instapklare eengezinswoning met vrij uitzicht gelegen in de geliefde en kindvriendelijke woonwijk Scharn. Vier slaapkamers, werkkamer op de vide, berging, carport en tuin met vrije achterom gesitueerd op het westen.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals het AZM, scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Begane grond:
Entree (circa 8 m2) meterkast, wandcloset (2015) met fonteintje, riante leefruimte (totaal circa 40 m2) bestaande uit woonkamer met tuindeur naar tuin, keuken aan de voorzijde alwaar modern aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, apothekerskast, natuurstenen aanrechtblad, vaatwasser, elektrische kookplaat, wasemkap, oven en diepvries, tuin voorzien van zonnescherm, terras. Berging (3,8 x 2,48) met ingebouwde koelkast en een natuurstenen werkblad en vaste kasten. Carport (3,20 x 6,30).

1e verdieping:
Ruime lichte overloop/vide/werkkamer/speelkamer (circa 22 m2) ouderslaapkamer I (3,00 x 4,98) met kastenwand en laminaatvloer, moderne badkamer (3,96 x 1,92) voorzien van ligbad, vaste wastafel, douche en wandcloset.

2e verdieping:
Via de overloop te bereiken “kast” alwaar WtW en Cv installatie (eigendom 2017), slaapkamer II (6,2/5,0 x 2,6) voorzien van vaste kast en laminaatvloer, slaapkamer III (3,07 x 2,32) voorzien van laminaatvloer, slaapkamer IV (5,06 x 2,82) voorzien van inloopkast (circa 3 m2) en laminaatvloer. 2e moderne badkamer (1,98 x 1,81) voorzien van vaste wastafel, stoomdouche en vaste wastafel in badkamermeubel.

Algemeen:
Bouwjaar: 2003.
Perceeloppervlakte: 142 m2
Woonoppervlakte: 173 m2, inhoud: 606 m3
De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, dakisolatie en spouwmuurisolatie. Vrijwel geheel voorzien rolluiken. Alle slaapkamers zijn voorzien van een airco-unit.
Alarminstallatie.
Energielabel: A
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.