Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Adelbert van Scharnlaan R 8 R

In de gewilde Maastrichtse woonwijk Scharn gelegen fris appartement, op de 2e verdieping met twee slaapkamers, balkon op het Zuiden gelegen en grote eigen berging.

Typering:
Het appartement is gelegen in de directe nabijheid van diverse winkels, openbare vervoersvoorzieningen, sportvelden en scholen. Scharn ligt op circa 2,5 kilometer van het centrum van Maastricht, terwijl de bereikbaarheid van de A2 en de Maastrichtse ringweg (N278) goed is. Souterrain: Ruime privé berging (3.96 x 5.48) alwaar aansluiting wasmachine en droger.

Begane grond:
Bellentableau en brievenbus.

2e verdieping:
Entree/hal voorzien van tegelvloer, meterkast, modern toilet. Doorzon woonkamer (8.31 x 4.00) voorzien van laminaatvloer en toegang tot ruim balkon aan de achterzijde (gelegen op het Zuiden) Vanuit de hal bereikbaar de gesloten frisse keuken (1.74 x 3.99), aanrechtcombinatie met gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak en vaatwasser. Vanuit de keuken bereikbare badkamer met vast badmeubel met wastafel en douche, bergkast alwaar elektrische boiler (eigendom, bouwjaar 2009). Slaapkamer I (3.99 x 2.23). Slaapkamer II (3.13 x 4.06) beide voorzien van laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1973.
Woonoppervlakte: circa 73 m2, inhoud: circa 232 m3.
Servicekosten VvE: € 214,- p.m., voorschot gas (verwarming).
Het appartement is geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.