Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Adam van Harenstraat 45

Vraagprijs € 495.000,- k.k.

Verkocht onder voorbehoud

Vrijstaande villa op ruim perceel met riant uitzicht over weide en met 4 slaapkamers, 2 badkamers, inpandig verwarmd zwembad, ruime garage en fraai aangelegde tuin met tuinhuis gelegen in een groene omgeving in het Maastrichtse kerkdorp Borgharen.

Typering:
Deze villa met royale tuin heeft een fraai wijds uitzicht op een groene weide en daarnaast een mooi zicht op het markante kasteel Borgharen. Borgharen is gelegen op ca 4 kilometer van het centrum van Maastricht, terwijl de aansluitingen op de autosnelwegen richting Eindhoven, Heerlen, Aken en Luik binnen handbereik zijn. Deze plek biedt, mede vanwege de directe nabijheid van natuur- en wandelgebieden, een plezierig woon- en leefklimaat in een gemêleerde gemeenschap.

Begane grond:
Brede beklinkerde oprit met parkeerruimte voor meerdere auto’s, ruime hal (circa 12 m2) meterkast, modern wandcloset (2010), royale leefruimte (circa 70 m2) bestaande uit woonkamer (circa 42 m2) serre (circa 20 m2, bouwjaar 2010) voorzien van grote schuifpui naar de tuin, moderne open keuken (circa 8 m2, 2010) voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi magnetron/oven, spoelbak en granieten aanrechtblad.

Vanuit centrale hal te bereiken slaapkamer I (3.68 x 2.99), slaapkamer II (2.98 x 2.99) met vaste kastenwand, moderne badkamer I (1.68 x 1.76, 2010) met inloopdouche en wastafelmeubel, slaapkamer III (4.20 x 3.00) met aangrenzend badkamer II (2.97 x 2.39, 1998) voorzien van ligbad, wastafelmeubel, wandcloset en met toegang naar de tuin. Vanuit centrale hal te bereiken tussenhal alwaar wastafel en toegang naar slaapkamer IV (3.80 x 2.70), bijkeuken (2.97 x 2.21) alwaar aansluiting witgoed en opstelplaats CV ketel (eigendom, bouwjaar 2000, deze cv is voor de verwarming van het zwembad) en toegang naar de ruime garage (circa 29 m2)voorzien van sectionaalpoort, toegang binnenzwembad (zwembad 5,7 x 3,3 , 1,8 meter diep) en openslaande tuideuren naar fraai aangelegde tuin met diverse terrassen, houten buitenberging (circa 4 m2) en voldoende privacy, achterom via deur. De woonkamer en entree is voorzien van een mooie tegelvloer.

1e verdieping:
Middels open trap vanuit de woonkamer te bereiken 1e verdieping met vide, logeerkamer(6.27 x 3.02) voorzien van vloerbedekking, hobbykamer (circa 38 m2) c.v. - ruimte (circa 4m2) alwaar opstelplaats CV ketel (eigendom, bouwjaar 2016), separate berging.

Algemeen:
Bouwjaar: 1970.
Perceeloppervlakte: 685 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 234 m2 (exclusief garage en inpandig zwembad), inhoud: circa 1131 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie (1970) vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing met deels kunststof en deels houten kozijnen, diverse rolluiken en 6 zonnepanelen.
Energielabel: D
Aanvaarding: in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.