Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Adam van Harenstraat 11

Onder bod € 475.000,- k.k.

Goed onderhouden en keurig afgewerkte, van riante keuken-uitbouw voorziene vrijstaand geschakelde woning met inpandig bereikbare garage, carport, terrasoverkapping, voor- en achtertuin, gelegen in zeer rustige woonwijk in Borgharen aan de achterzijde van Kasteel Borgharen. Door de zeer ruime woonoppervlakte (totaal 180 m2) op de begane grond is het realiseren van een 4de slaapkamer c.q. levensloopbestendige woning indeling vrij eenvoudig te realiseren.

Typering:
Het woonhuis is gelegen in het kerkdorp Borgharen, aan de rand van de natuur en op 10 minuten (fiets)afstand van het centrum van Maastricht. Tevens is het woonhuis gunstig gelegen ten opzichte van belangrijke uitvalswegen richting Eindhoven, Heerlen, Aken en het centrum van Maastricht. Binnenkort wordt de nieuwe veilige fietsbrug in werking gesteld tussen Borgharen en Maastricht. De fietsverbinding naar het centrum is daarmee geregeld.

Begane grond:
Voortuin met ruime inrit naar de garage, carport en entree. Entree/hal (3,54 x 2,51). Doorloophal (4,13 x 2,62) voorzien van meterkast, trap naar de verdieping en geheel betegelde toiletruimte met zwevend closet en fonteintje. Gezellige, zeer ruime L-vormige living (circa 46 m2) voorzien van lichte parketvloer en veel lichtaanval. In riante aanbouw gelegen zeer ruim opgestelde moderne keukeninrichting (Poggen Pohl) met diverse lichtkoepels, sfeervolle gashaard, degelijk composiet werkblad, kook-/spoeleiland, vele handige en vernuftige opbergmogelijkheden, voorzien van alle Gaggenau apparatuur, te weten: inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer, stoomoven, oven en RVS afzuigkap. Via twee riante schuifpuien is het terras te bereiken. Privacyvolle achtertuin met terrasoverkapping, ruim terras en gazon. Tuinberging. Garage (6,68 x 2,92) voorzien van tegelvloer, dubbele houten garagepoort en witgoed opstelling.

1e verdieping:
Ruime overloop (4,17 x 2,59) met riante kast en trap naar de 2e verdieping. Slaapkamer I (4,32 x 6,68) voorzien van parketvloer, slaapkamer II (3,72 x 3,00) voorzien van parketvloer. Ruime badkamer (2,93 x 2,57) geheel betegeld en voorzien van vloerverwarming en met verzonken douche, ligbad, zwevend toilet en dubbele wastafel.

2e verdieping:
De nokhoogte bedraagt circa 2,25 meter, middels vaste trap bereikbaar. Technische ruimte met c.v.-combi installatie (Nefit HR, eigendom, bouwjaar 2017). Slaapkamer III (6,72 x 2,00) voorzien van 2 dakramen, airco-installatie en parketvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1965
Perceeloppervlakte: 337 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 180 m2, inhoud circa 712 m3.
Energielabel: D
De woning is voorzien van dak- en spouwmuurisolatie.
Deels hardhouten kozijnen en deels kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
Aanvaarding: In onderling overleg.

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit kan bij deze woning van toepassing zijn!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.