Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Achter de Hoven 26

Nabij het centrum van Amby aan een rustig straat gelegen deze goed onderhouden halfvrijstaand-geschakelde woonhuis met vrij uitzicht aan de voorzijde en voorzien van diepe oprit met carport naar de garage, 3 slaapkamers en tuin gelegen op het westen.

Typering:
Deze woning is gelegen in de Maastrichtse woonwijk Amby en op slechts 15 fiets-minuten van het historisch centrum van Maastricht of aansluiting op de A2 en de Maastrichtse ringweg (N278). Er zijn diverse winkels, openbare vervoersvoorzieningen, sportvelden en scholen (internationale school) in de directe nabijheid.

Begane grond:
Entree te bereiken via de diepe oprit, hal voorzien van meterkast, trapkast en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. L-vormige leefruimte (circa 38 m2) bestaande uit woonkamer (3,98 x 3,80) voorzien van gashaard, eetkamer (3,57 x 3,80) met toegang tot het terras middels schuifpui, keuken (3,57 x 2,62) voorzien van aanrechtcombinatie met granieten aanrechtblad, inductiekookplaat, afzuigkap, combioven, koelkast, vaatwasser, koelkast, spoelbak, lichtspots en toegang tot het terras middels openslaande deur. Garage (7,06 x 3,00) voorzien van wasbak en elektrische rolpoort en te bereiken middels openslaande deur via het terras en de diepe oprit welke geschikt is voor meerdere voertuigen en voorzien van carport. Tuin gelegen op het westen, voldoende privacy met achterom en tuinhuis.

De gehele begane grond is voorzien van een luxe tegelvloer.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (3,82 x 3,69), slaapkamer II (3,82 x 3,77), geheel betegelde badkamer (2,75 x 2,60) voorzien van douche, ligbad en dubbele vaste wastafel. Toiletruimte voorzien van wandcloset, wastafel en alwaar aansluiting wasmachine en droger. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping alwaar overloop met bergruimte met opstelplaats cv-ketel (2015/2016, huur), slaapkamer (circa 17 m2) voorzien van dakkapel en een laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1971.
Perceeloppervlakte: 288 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 120 m2, Inhoud ca. 505 m3.
De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, dak- vloer en spouwmuurisolatie.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.