Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Acaciahoven 26

Op een kindvriendelijke locatie, sfeervolle, mooi afgewerkte instapklare twee onder een kap woning met 4 slaapkamers en mogelijkheid tot realiseren 5e slaapkamer, fraai aangelegde tuin op het westen gelegen met overkapping, garage en berging.

Typering:
Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk Amby en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht. De locatie met veel openbaar groen is rustig en zondermeer goed te noemen. Er zijn diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen in de directe nabijheid. Ook de aansluiting op meerdere uitvalswegen richting Eindhoven, Luik en Heerlen zijn goed bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal (2.12 x 2.18) voorzien meterkast, geheel betegelde toilet ruimte (2009) met wandcloset en fonteintje. L-vormige woonkamer (circa 35 m2) voorzien van parketvloer, toegang tot trapberging, alwaar opstelplaats CV-installatie (2013) en aansluiting witgoed, met semi-open keuken (Siematic, circa 9 m2, bouwjaar 1991) voorzien van granieten aanrechtblad, koelkast (2018), spoelbak, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser (2017). Middels schuifpui vanuit de woonkamer heeft men toegang tot de tuin welke is gelegen op het westen, voorzien van overkapping, toegang tot extra lange garage (8.14 x 2.78) met bergvliering (2.81 x 3.12), tuin achterom te bereiken via mandelig achterpad.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (5.30 x 3.41, voorheen 2 slaapkamers) voorzien van vaste kastenwand, slaapkamer II (4.78 x 2.67, garage-opbouw), slaapkamer III (3.75 x 3.23). Moderne badkamer (2.16 x 2.96, bouwjaar 2009) voorzien van nette tegelvloer, ligbad, wandcloset, designradiator en vaste dubbele wastafel. De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderruimte voorzien van dakkapel (circa 17 m2, nokhoogte 2.26), 2 bergruimtes in de knieschotten, alwaar mechanische ventilatie-unit (2016). Zolderruimte is voorzien van kurkvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1976. 
Perceeloppervlakte: 252 m2.
Woonoppervlakte: circa 142 m2, inhoud: circa 568 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbelglas en grotendeels kunststof kozijnen en dubbel glas.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom.
De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.