Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Acaciahoven 15

Op een kindvriendelijke locatie gelegen, tussenwoning met 3 slaapkamers en mogelijkheid tot het realiseren van 4e slaapkamer, ruime uitbouw/tuinkamer en carport met berging.

Typering:
Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk Amby en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht. De locatie met veel openbaar groen is rustig en zondermeer goed te noemen. Er zijn diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen in de directe nabijheid. Ook de aansluiting op meerdere uitvalswegen richting Eindhoven, Luik en Heerlen zijn goed bereikbaar.

Begane grond:
Entree/hal (2.11 x 2.15) alwaar meterkast en toiletruimte met closet. Woonkamer (7.76 x 3.73) voorzien van parketvloer, open keuken (2.15 x 3.15) met aanrechtcombinatie voorzien van 4-pits gaskookplaat. Grenzend aan de keuken gelegen berging (1.43 x 2.15) alwaar opstelplaats geiser (huur). Ruime uitbouw/tuinkamer (6.00 x 2.70, dak en vloer vernieuwd in 2019) voorzien van laminaatvloer, middels schuifpui en tuindeur toegang tot de tuin welke is gelegen op het oosten. Carport met berging (2.51 x 2.74).

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (circa 24 m2, mogelijkheid tot het realiseren van 2 slaapkamers), slaapkamer II (3.74 x 3.24), volledig betegelde badkamer (2.16 x 1.97) voorzien van wastafel in meubel, toilet en douche. De eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken 2e verdieping, overloop, opstelplaats CV-ketel (eigendom, 1994), bergruimtes in knieschotten, slaapkamer III (3.78 x 3.52) met dakkapel en voorzien van vloerbedekking en vaste kasten.

Algemeen:
Bouwjaar: 1976
Perceeloppervlakte: 202 m2.
Woonoppervlakte: circa 129 m2, inhoud: circa 446 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, gevelisolatie, dubbelglas en houten kozijnen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.