Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Abtstraat 9 D

Op een unieke locatie in het historisch centrum van Maastricht gelegen bijzonder fraai en luxe afgewerkt penthouse, met twee slaapkamers, twee badkamers en een ruim dakterras op het zuidwesten gesitueerd met optimale privacy en vrij uitzicht op het Jekerkwartier.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen, op loopafstand van het bruisende vrijthof met al haar restaurants en winkelvoorzieningen. Ook het stadspark is in de directie nabijheid aanwezig. De uitvalswegen naar de A2 richting Luik, Eindhoven en Aken zijn goed bereikbaar. Deze locatie biedt u zowel nu als in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
In het souterrain is de gemeenschappelijke fietsenberging en de privéberging gelegen (2.43 x 2.96). Vanuit het souterrain heeft men toegang tot de liftinstallatie en het trappenhuis.

Begane grond:
Centrale entree alwaar brievenbussen, bellentableau en video-intercominstallatie.

3e verdieping:
Entree/hal (circa 9 m2) alwaar zeer ruime toiletruimte (1.85 x 1.40) met wandcloset en fonteintje. De royale leefruimte (circa 45 m2) met veel lichtinval is voorzien van een design gashaard. De moderne open keuken van Siematic (circa 16 m2) is voorzien van een 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap, koelkast, spoelbak, vaatwasser, oven, combimagnetron, bordenwarmer en voldoende kastruimte. Middels de schuifpui over de gehele breedte van het dakterras heeft men toegang tot het ruime dakterras (circa 67 m2). Vanuit de hal heeft men toegang tot slaapkamer I (3.12 x 3.77) met een vaste kastenwand. Badkamer I (1.90 x 2.60) voorzien van douche, vaste wastafel en aansluiting wasmachine en droger. Slaapkamer II (circa 19 m2) met een vaste kastenwand en schuifpui naar het dakterras. Vanuit de slaapkamer heeft men toegang tot moderne badkamer II (3.75 x 2.26) voorzien van whirlpool (Duravit), twee wastafels (Alessi) en wandcloset. Berging alwaar opstelplaats cv-ketel (eigendom, 2007).
Het ruime, op het zuidwesten gelegen, dakterras is voorzien van een elektrische zonwering en luxe screens, voorziet in veel privacy en een vrij uitzicht. Het penthouse is grotendeels voorzien van een mooie teakhouten vloer en geheel voorzien van vloerverwarming. De verbouwingen in het appartement aan zowel de keuken, leefruimte en het dakterras zorgen ervoor dat het één modern en luxe geheel is dat voorziet in veel comfort.

Algemeen:
Bouwjaar: 2006
Gebruikersoppervlakte: circa 129 m2 (exclusief terras), Bruto inhoud woning: circa 417 m3.
Het appartement is voorzien van dak- en muurisolatie en houten kozijnen met dubbele beglazing.
VvE kosten appartement: € 227,60,- per maand.
De huur van de parkeerplaats bedraagt €150,00 per maand.
Aanvaarding: In onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.