Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Abtstraat 1 B01

Op een unieke locatie in het historisch centrum van Maastricht, tegenover het voormalig kloostercomplex "Calvariënberg", is deze bijzonder fraai en luxe afgewerkt stadsmaisonnette gelegen, met drie slaapkamers, twee luxe badkamers, mooie woonkamer met uitzicht over de historische straten van Maastricht, een ruime tuin en parkeerplaats.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen, op loopafstand van het bruisende vrijthof met al haar restaurants en winkelvoorzieningen. Ook het stadspark is in de directie nabijheid aanwezig. De uitvalswegen naar de A2 richting Luik, Eindhoven en Aken zijn goed bereikbaar. Deze locatie biedt u zowel nu als in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond algemene ruimte:
Centrale entree alwaar brievenbussen, bellentableau, video-intercominstallatie, trappenhuis, lift en gemeenschappelijke fietsenberging. Tevens bevindt zich hier een persoonlijke berging naast de lift. Daarnaast is middels elektrische bedienbare schuifpoort het binnenterrein te bereiken alwaar de overdekte privéparkeerplaats.

Begane grond:
Middels de eerste verdieping te bereiken begane grond (slaapverdieping) alwaar zeer ruime zitkamer/hobbyruimte (circa 30 m2) met veel tuincontact en lichtinval door de grote raampartijen en toegang tot het overdekt terras en de ruime tuin, vaste kast en berging (3,08 x 2,62) met verbinding naar de tuin middels dubbele openslaande deuren. Middels overloop heeft men toegang tot slaapkamer II (3,08 x 2,24) met toegang tot de tuin middels dubbele openslaande deuren, slaapkamer III (3,64 x 3,08) met toegang tot de tuin middels dubbele openslaande deuren en de tweede moderne luxe badkamer (circa 8 m2) voorzien van tegelvloer, douche, wandcloset, vaste wastafel, vaste kast waarin wasmachine en droger zijn weggewerkt en met toegang tot bergruimte alwaar opstelplaats cv-ketel (eigendom, 2017). De fraaie ruime aangelegde L-vormige tuin is voorzien van bestrating, diverse terrassen en achterom naar de overdekte privé parkeerplaats.

Tevens bevindt zich beneden een privé-berging (3.80 x 3.80) alwaar aansluitingen wasmachine en droger is. De gehele verdieping, met uitzondering van de badkamer, is voorzien van een mooie gietvloer met vloerverwarming.

1ste verdieping:
Ruime Entree/hal (circa 10 m2) alwaar moderne toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje en met toegang tot slaapkamer I (4,14 x 3,43) met toegang tot de ruime luxe badkamer (4,22 x 3,43) voorzien van tegelvloer, douche, riante ligbad, dubbele vaste wastafels en lichtspots. Overloop met trap naar de begane grond, toegang tot bergruimte (3,02 x 1,02), vaste kast en open verbinding naar de lichte woonkamer (circa 40 m2) veel lichtinval door de grote raampartijen en uitzicht over de historische straten van Maastricht, toegang tot het ruime L-vormige balkon middels schuifpui en moderne luxe semi open keuken (3,11 x 3,02) voorzien van aanrechtcombinatie met granieten aanrechtblad en luxe Miele-apparatuur te weten inbouw-oven, vaatwasser, keramische kookplaat met wok-brander, afzuigkap, koelkast en voldoende kastruimte. De gehele eerste verdieping, met uitzondering van het toilet en de badkamer, is voorzien van een luxe bamboeparketvloer met vloerverwarming.

Algemeen:
Bouwjaar: 2006
Gebruikersoppervlakte wonen: circa 181 m2, Bruto inhoud woning: circa 634 m3.
Het appartement is voorzien van muurisolatie en houten kozijnen met dubbele beglazing, diverse screens en een alarminstallatie.
VvE kosten appartement: € 345,- per maand inclusief berging en parkeerplaats.
Aanvaarding: In onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.