Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | Aartshertogenstraat 10

Instapklare woning voorzien van woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, tuin op het noordoosten met berging en achterom gelegen in de wijk Wittevrouwenveld.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals het AZM, scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Begane grond:
Entree/hal (1,40 x 1,80) voorzien van meterkast. Woonkamer met open keuken (totaal circa 37 m2) voorzien van inductiekookplaat, wasemkap, oven, combimagnetron, koelkast en spoelbak; trapkast. Tussenportaal met geheel betegelde toiletruimte en opgang naar de verdieping. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin middels een enkele deur. De onderhoudsvriendelijke tuin is gelegen op het noordoosten en beschikt over een zonnescherm, externe berging (3,53 x 2,40) en een achterom. De begane grond is voorzien van een grindvloer.

1e verdieping:
Overloop met toegang naar de drie slaapkamers en badkamer. Slaapkamer I (3,09 x 3,04), slaapkamer II (3,01 x 4,30), slaapkamer III (3,01 x 4,00). Badkamer (2,07 x 2,10) geheel betegeld en voorzien van bad/douche combinatie, wastafel in meubel en aansluiting voor de wasmachine. Op de overloop is de c.v.-installatie Remeha Avanta gesitueerd (bouwjaar 2012, eigendom). De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer m.u.v. de badkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1992
Perceeloppervlakte: 135 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 86 m2, inhoud circa 288 m3
De woning beschikt over dak- en spouwmuurisolatie en is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing, geheel voorzien van rolluiken.
Energielabel: A
Aanvaarding: in onderling overleg

In de Gemeente Maastricht geldt vanaf 1 oktober 2022 een Huisvestingsverordening - opkoopbescherming voor woningen (https://www.gemeentemaastricht.nl/wonen-en-verhuizen/opkoopbescherming-voor-woningen). Dit kan bij deze woning van toepassing zijn!

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.