Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | 9 Woningen Stadhoudersstraat

Vanaf € 249.800,- v.o.n.

Aan de rand van de Groene Loper worden deze stijlvolle woningen met een stads karakter gerealiseerd. De gehele wijk wordt gemoderniseerd en voldoet dan ook aan alle hedendaagse woonwensen. Een ruim opgezette woonwijk met veel groen, zowel een winkelcentrum als de prachtige parkachtige omgeving van de Groene Loper om de hoek en het uitgebreide stadscentrum van ‘Mestreech’ op loopafstand. Met de snelweg A2 op slechts 2 minuten rijden en het centraal station op slechts een paar wandelminuten afstand is de bereikbaarheid uitstekend.

De ruime woningen hebben een moderne uitstraling en worden duurzaam verantwoord gebouwd. Zo worden de woningen onder andere uitgevoerd als all-electric; de woningen worden niet aangesloten op het gas maar verwarmd middels een lucht-water warmtepomp die de vloerverwarming in alle leefruimtes aanstuurt. Op het dak komen zonnepanelen die worden uitgevoerd in het zwart (all-black) en worden geïntegreerd tussen de dakpannen, wat zorgt voor een strakke, moderne afwerking. De isolatie van de woning is uiteraard uitstekend, wat bijdraagt aan een comfortabel woonklimaat en lage energielasten.

Elke woning is voorzien van een eigen parkeerplaats en een royale tuin met tuinberging.
De tuinen zijn via eigen achterom bereikbaar en worden afgewerkt met een hekwerk van 180 cm hoog met een poort aan de achterzijde.

De woningen hebben een goed doordachte indeling. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde, er is voldoende plaats voor een grote eettafel in het tussengedeelte en aan de achterzijde bevindt zich de zithoek met optimaal tuincontact en openslaande deuren naar de tuin. De keuken is zo ontworpen dat er voldoende plaats is voor een royale keuken in hoekopstelling, waardoor veel werk- en bergruimte kan worden gecreëerd. Onder de trap bevindt zich nog een praktische trapkast met veel bergruimte.

Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een compleet afgewerkte badkamer met twee wastafels, een inloopdouche met glazen douchewand, een tweede toilet en een designradiator.

De zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt de mogelijkheid hier een ruime vierde slaapkamer te realiseren. Op deze verdieping bevinden zich tevens de wasmachine- en wasdrogeraansluiting en de technische installaties. Optioneel kan er een dakkapel of dakraam geplaatst worden.

De badkamer en het toilet worden voorzien van modern tegelwerk (Procasa) en sanitair (Sphinx). De vloertegels zijn 30 x 60 cm groot en er kan gekozen worden uit 5 kleuren. De wanden worden betegeld met grote witte tegels (25 x 44 cm), waarbij kan worden gekozen voor een glanzende of matte uitvoering. De wanden in het toilet worden halfhoog betegeld en daarboven voorzien van wit spuitwerk, de wanden in de badkamer worden betegeld tot aan het plafond. Wilt u liever ander tegelwerk of sanitair laten plaatsen dan behoort ook dat tot de mogelijkheden. Uw persoonlijke wensen kunnen met de aannemer besproken worden, zodat wijzigingen al tijdens de bouw kunnen worden meegenomen.

Blok 2a   Opp Prijs
Kavel 2A.01 Stadhoudersstraat 32 101 VERKOCHT
Kavel 2A.02 Stadhoudersstraat 30 95

VERKOCHT

Kavel 2A.03 Stadhoudersstraat 28 95 VERKOCHT
Kavel 2A.04 Stadhoudersstraat 26 95 VERKOCHT
Kavel 2A.05 Stadhoudersstraat 24 95 VERKOCHT
       
Blok 2B   Opp Prijs
Kavel 2C.01 Stadhoudersstraat 16 119 VERKOCHT
Kavel 2C.02 Stadhoudersstraat 14 119 VERKOCHT
Kavel 2C.03 Stadhoudersstraat 12 119 VERKOCHT
Kavel 2C.04 Stadhoudersstraat 10 126 VERKOCHT