Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | 9 appartementen Kruisheren Residentie

Vanaf € 245.500,- v.o.n.

9 appartementen Kruisheren Residentie te Maastricht

In het monumentale centrum van Maastricht, aan een verkeersluwe straat gelegen, worden 9 unieke appartementen gerealiseerd. De appartementen worden zeer luxe afgewerkt en zijn voorzien van een binnen cour, fietsenstalling en privé terras of balkon. Parkeren is mogelijk in de nabijgelegen Q-park garage.

Typering:
Deze moderne vernieuwbouw appartementen liggen in de binnenstad van Maastricht, in een rustige straat op loopafstand van het Vrijthof en de winkelstraten. Een bijzonder fijne woonomgeving in het hart van de stad nabij het 5-sterren Kruisherenhotel in het Gotische kloostercomplex. Het kleinschalig appartementencomplex ligt in de nabijheid van talloze monumenten, gezellige pleintjes, steegjes, kronkelende doorsteken en vooral ontelbaar veel "klinkers", die de geheimen van de stad meter voor meter blootleggen. Met de Hertogsingel om de hoek heeft u vlot toegang tot de ringweg van Maastricht met goede aansluitingen op de A2 richting Luik, Aachen en Eindhoven

Appartementen:
Het complex met totaal negen appartementen bestaat uit drie woonetages opgedeeld in een of twee appartementen per verdieping.  De binnentuin wordt voorzien van bestrating, verlichting en wordt aangelegd met siergrassen, Ilex hagen en overige beplanting.

Elk appartement heeft een ruime woonkamer met een (semi) openkeuken, één of twee slaapkamers, een complete badkamer met luxe Sphinx of Villeroy & Boch sanitair en zeer luxe tegelwerk. Optioneel naar eigen smaak aan te passen en uit te breiden. Daarnaast is ieder appartement voorzien van een eigen berging met aansluiting witgoed.

De appartementen op de begane grond zijn voorzien van een ruim terras, gesitueerd aan de binnentuin! De appartementen op de etages beschikken allemaal over een eigen balkon aangrenzend aan de woonkamer. Parkeergelegenheid is voorzien in de ondergrondse parkeergarage van Q-park. U kunt 15 jaar lang een parkeerplaats huren voor circa €100,- per maand.  

Kortom, 9 unieke appartementen met een zeer hoog afwerkingsniveau gelegen in hartje centrum van Maastricht!

Verkoop:

App. 1 GBO. circa 62 m2, VERKOCHT

App. 2 GBO. circa 61 m2, VERKOCHT

App. 3 GBO. circa 54 m2, VERKOCHT

App. 4 GBO. circa 66 m2, VERKOCHT

App. 5 GBO. circa 67 m2, VERKOCHT

App. 6 GBO. circa 56 m2, VERKOCHT

App. 7 GBO. circa 83 m2, VERKOCHT

App. 8 GBO. circa 60 m2, OPTIE

App. 9 GBO. circa 36 m2, VERKOCHT