Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | 8 luxe stadswoningen Groene Loper te Maastricht

Vanaf € 639.800,- v.o.n.
  • Duurzaam wonen;
  • Gasloos;
  • Vloerverwarming;
  • Luchtwaterwarmtepomp;
  • WTW (warmte-terug-win) installatie;
  • Zonnepanelen;
  • Triple beglazing;
  • Volledige isolatie;
  • Eigen parkeerplaats.

Aan het noordelijk deel van de Groene Loper worden 8 luxe stadswoningen gerealiseerd. De woningen, met een moderne architectuur, bestaan uit 3 of 4 bouwlagen en beschikken over een fijne tuin. Daarnaast beschikt de woning op kavel 1 over een ruim dakterras.
De woonoppervlaktes variëren in grootte van ongeveer 142 m² tot 153 m².

Typering:
Nabij de Groene Loper: Brede, groene lanen met grote bomen; het zijn al eeuwenlang geliefde plekken in grote steden. Midden in het stadse leven, maar toch omringd door groen en ruimte. De twee kilometer lange Groene Loper in Maastricht loopt over de nieuwe A2-tunnel en is van alle kanten goed bereikbaar. Op loopafstand van diverse winkels (waaronder AH), horeca gelegenheden en centraal station van Maastricht. De Groene Loper vormt een bruisend nieuw stadsdeel van Maastricht.

De woningen op kavel 1 tot en met 7 beschikken over een unieke indeling, verdeeld over 4 woonlagen. Op de onderste woonlaag bevindt zich een riante leefkeuken met directe toegang tot de tuin. De woonkamer, welke half verhoogd is gelegen op de tweede woonlaag, biedt een prachtig uitzicht op de Groene Loper. Op de derde woonlaag bevindt zicht de masterbedroom en de eerste extra slaapkamer. De geheel betegelde badkamer is met een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel tegelijk praktisch en luxe. De toiletruimte is apart gesitueerd. De vierde woonlaag voorziet in de derde en in geval van de woningen op kavel 1,3, 6 en 7 nog een vierde slaapkamer.

De woning op kavel 8 is een volledig vrijstaande woning. Deze woning beschikt over 3 woonlagen. Op de eerste woonlaag bevindt zich een royale woonkamer, een grote keuken en een ruim eetgedeelte, met directe toegang tot de tuin. Via de entreehal is de inpandige garage bereikbaar. Op de tweede woonlaag bevindt zich de masterbedroom en de tweede slaapkamer. Evenals de woningen op kavel 1 tot en met 7 is de badkamer geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. De toiletruimte is ook hier apart gesitueerd. De derde woonlaag voorziet in een ruime derde en vierde slaapkamer.

De toegang tot de woningen op kavel 1 tot en met 7 bevindt zich direct aan de Groene Loper. Tevens zijn deze woningen voorzien van een eigen achterom, toegankelijk via de achtergelegen Burgemeester Bauduinstraat. Toegang geschiedt middels een afsluitbare tuinpoort. In de tuin bevindt zich een berging. De toegang tot de woning op kavel 8 bevindt zich aan de Schepen Roosenstraat. Tevens bevindt zich hier ook een toegangspad naar de afsluitbare tuinpoort, welke zich direct aan de Groene Loper bevindt. Bij elke woning is één eigen parkeerplaats voorzien, welke is gelegen op het parkeerterrein bij het naastgelegen appartementencomplex ‘De Börgemeister’. Dit parkeerterrein is afgesloten middels een elektrisch bedienbare poort. Kavel 8 is naast deze parkeerplaats voorzien van een aangebouwde garage op eigen terrein. Deze garage is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaalpoort.

Brochure8 luxe stadswoningen Groene Loper te Maastricht


Prijslijst:

Kavel
nummer

perceel
opp

Koopsom

1

175

€     664.800,= OPTIE

2

97

VERKOCHT

3

99

VERKOCHT

4

105

€     639.800,=

5

111

VERKOCHT

6

117

€     659.800,= OPTIE

7

121

€     664.800,= OPTIE

8

211

€     724.800,=