Bekijk alle foto's

MAASTRICHT | 6 Woningen Burgemeester Bauduinstraat

Direct achter de Groene Loper, aan de Burgemeester Bauduinstraat, worden 6 moderne stadswoningen gerealiseerd. Deze woningen, bestaande uit twee verschillende types, hebben een woonoppervlakte van circa 118 m2 tot 131 m2 en kennen een luxe en hoogwaardige afwerking.

Typering:
Nabij de Groene Loper: Brede, groene lanen met grote bomen; het zijn al eeuwenlang geliefde plekken in grote steden. Midden in het stadse leven, maar toch omringd door groen en ruimte. De twee kilometer lange Groene Loper in Maastricht loopt over de nieuwe A2-tunnel en is van alle kanten goed bereikbaar. Op loopafstand van diverse winkels (waaronder AH), horeca gelegenheden en centraal station van Maastricht. De Groene Loper vormt een bruisend nieuw stadsdeel van Maastricht.

De ruime woningen hebben een moderne uitstraling en worden duurzaam verantwoord gebouwd. Zo worden de woningen onder andere uitgevoerd als all-electric; de woningen worden niet aangesloten op het gas maar verwarmd middels een lucht-water warmtepomp die de vloerverwarming in alle leefruimtes aanstuurt. Op het dak komen ‘inline’ zonnepanelen. De isolatie van de woning is uiteraard uitstekend, wat bijdraagt aan een comfortabel woonklimaat en lage energielasten.

Elke woning is voorzien van een parkeerplaats op eigen terrein en een tuin met tuinberging. De tuinen zijn via achterom bereikbaar en worden afgewerkt met een houten poort van 200 cm hoog.

De woningen hebben een goed doordachte indeling. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde, er is voldoende plaats voor een grote eettafel in het tussengedeelte en aan de achterzijde bevindt zich de zithoek met optimaal tuincontact en openslaande deuren naar de tuin. De keuken is zo ontworpen dat er voldoende plaats is voor een royale keuken in hoekopstelling, waardoor veel werk- en bergruimte kan worden gecreëerd (geen keukeninrichting voorzien). Onder de trap bevindt zich nog een praktische trapkast met veel bergruimte.

Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een compleet afgewerkte badkamer met twee wastafels, inloopdouche, tweede toilet en een handdoekradiator.

De zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt de mogelijkheid om een ruime vierde slaapkamer te realiseren. Op deze verdieping bevindt zich een technische ruimte alwaar opstelplaats Lucht-water warmtepomp, ventilatie en aansluiting wasmachine- en wasdroger. Optioneel kan er een gekozen worden voor vierde slaapkamer.

De badkamer en het toilet worden voorzien van modern tegelwerk (Procasa) en sanitair (Geberit). De vloertegels zijn 30 x 60 cm groot en er kan gekozen worden uit 6 kleuren. De wanden worden betegeld met witte tegels (25 x 44 cm), waarbij kan worden gekozen voor een glanzende of matte uitvoering. De wanden in het toilet worden tot 1.25m betegeld en daarboven voorzien van wit spuitwerk, de wanden in de badkamer worden betegeld tot aan het plafond. Wilt u liever ander tegelwerk of sanitair laten plaatsen dan behoort ook dat tot de mogelijkheden. Uw persoonlijke wensen kunnen met de aannemer besproken worden, zodat wijzigingen al tijdens de bouw kunnen worden meegenomen.

Kavel           Oppervlakte (m2)     Type                 Prijs

1                 122                            Bsp                   VERKOCHT

2                 118                            Asp                   VERKOCHT

3                 118                            A                      VERKOCHT

4                 118                            Asp                   VERKOCHT

5                 118                            A                      VERKOCHT

6                 124                            B                      VERKOCHT