Bekijk alle foto's

HULSBERG | Cremersdelweg 17

Rustig en landelijk gelegen, zeer goed onderhouden, vrijstaande bungalow met weidse blik over de weilanden aan de achterzijde. De woning beschikt over een ruime leefruimte met veel lichtinval, 3 slaapkamers, wellnessruimte, ruime inpandige garage en een onder architectuur aangelegde tuin op het noord-oosten.

Typering:
De woning is gelegen in een bosachtige omgeving met op korte afstand van alle belangrijke voorzieningen, waaronder een basisschool, medische voorzieningen, diverse winkelvoorzieningen en diverse sportaccommodaties. Ten opzicht van uitvalswegen is Hulsberg gunstig gesitueerd; Hulsberg is gelegen op 1 kilometer afstand van de A79 (Maastricht, Heerlen) en op 3 kilometer afstand van de A76 (Eindhoven, Sittard, Heerlen, Aken). Tevens is er een goede verbinding met het openbaar vervoer richting Heuvelland en de stedelijke gebieden Parkstad en Meerssen/Maastricht.

Souterrain:
Portaal (circa 18 m²) naar souterrain voorzien van vaste kasten, ruime garage (42 m²) met sectionaalpoort, berging met aansluitend cv-ruimte (CV ketel en boiler bouwjaar 2000, eigendom), slaapkamer/kantoorruimte (circa 9 m²) voorzien van tegelvloer, badkamer voorzien van ligbad met whirlpool, wastafel in meubel, designradiator, 4-persoons sauna (ter overname) en aansluiting voor het witgoed.

Begane grond:
Mooi entree met ruim balkon, ruime lichte hal, garderobekast, meterkast, volledig betegeld toilet met wandcloset en fonteintje, woonkamer (circa 36 m²) met open haard en èèn geheel vormend met de eetkamer met diverse vaste kastenwanden, en grote schuifpuien naar de prachtige tuin/overdekt terras met veel privacy. Overkapping met inbouwspots en hardhouten (Bangkirai) vloerplanken over de gehele breedte van de woning, waardoor het gevoel van extra binnenruimte. Rechts naast de voortuin is de ruime oprit gelegen. Gesloten keuken (2,50 x 3,47) met granieten tegelvloer, afzuigkap, keramische kookplaat, combi-oven, vaatwasser, koelkast en granieten aanrechtblad met dubbele spoelbak. Slaapkamer I voorzien van vaste kastenwand en toegang tot de geheel betegelde badkamer (1,70 x 2,19) voorzien van wastafelmeubel met granieten blad, inloopdouche en wandcloset, slaapkamer II (3,25 x 4,19) met spiegelwand. De hele begane grond is voorzien van parketvloer met uitzondering van de badkamer, keuken en toilet.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1973. 
Perceeloppervlakte : 1279 m².
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 181 m², inhoud: circa 730 m³.
Het betreft een zeer goed afgewerkt op rustige locatie gelegen lichte, moderne bungalow. De woning is in 2000 grotendeels gerenoveerd en voorzien van een nieuw dak, vloerisolatie en dubbele beglazing en alarminstallatie.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.