Bekijk alle foto's

HEERLEN | Pinksterbloem Kavel 208

Koopprijs € 699.000,- v.o.n.

Deze royale vrijstaande villa, van hoge kwaliteit met een mooie strakke architectuur, wordt gerealiseerd aan de Pinksterbloem, met uitzicht over groen. De villa heeft twee woonlagen en een ruime inpandige garage op een ruim perceel.

Typering:
De woning wordt gerealiseerd in Park Hoogveld, gelegen aan de zuidelijke rand van Heerlen. In een typisch stukje van het Limburgse heuvelland, mooi omgeven door het talrijke groen. Park Hoogveld is gunstig gelegen en wordt ontsloten via de Heerlerbaan. In de dichte nabijheid van winkels en scholen. Het centrum van Heerlen bevindt zich op enkele fietsminuten afstand. Binnen circa 20 autominuten bent u in Maastricht (via A79) of Aken (via A76). Ook het Limburgse heuvelland is op zeer korte afstand bereikbaar via N281/rijksweg N278. Kortom uitstekend bereikbaar en een fijne centrale plek om te wonen. Deze woonwijk kenmerkt zich door de grote variatie in woningtypen en bijbehorende diversiteit, heerlijk comfortabel en rustig wonen in een groene omgeving maar toch vlakbij de stad.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, brede trapopgang, toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje. Royale leefruimte (circa 84 m²) bestaande uit woonkamer aan de voorzijde, eetkamer in het midden voorzien van berging en leef keuken aan de achterzijde welke middels een schuifpui toegang tot de tuin geeft. De leef keuken kan nog geheel naar wens worden ingericht. De plattegrond geeft een idee over de mogelijkheden, maar er wordt geen keukeninrichting voorzien. Vanuit de keuken is tevens toegang tot de ruime garage (7.70 x 4.15) bereikbaar welke voorzien is van een geïsoleerde sectionaalpoort bekleed met hout. Achter de garage is de berging gesitueerd met aansluitpunten voor wasmachine en wasdroger met tevens toegang tot de tuin. De achtertuin is Oost georiënteerd.

Eerste verdieping:
Via de brede trapopgang te bereiken overloop met vide en toegang tot de 4 royale slaapkamers. De master-bedroom gesitueerd aan de voorzijde van de woning is ruim 27 m² en heeft een ruimte voor een inloopkast. De badkamer geeft ruimte voor een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Op deze verdieping is tevens een toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

Bijzonderheden
De woning voldoet aan het huidige bouwbesluit en is conform BENG voorzien van een optimaal isolatiepakket, vloerverwarming, WTW, kunststof kozijnen, luchtwaterwarmtepomp en zonnepanelen. De woning wordt opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk in de badkamer en toiletten.

Algemeen:
Koopprijs: € 699.000,-- v.o.n.
Start bouw: zodra vergunning onherroepelijk is.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 210 m² inhoud: circa 790 m³ exclusief garage.

Brochure: Brochure Hoogveld te Heerlen, kavel 208 Pinksterbloem

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.