Bekijk alle foto's

GRONSVELD | Rijksweg 202

Op een mooie locatie gelegen onlangs (2021) totaal gerenoveerd en gemoderniseerd statig ruim herenhuis, 4 slaapkamers en twee badkamers en zeer diepe tuin en achterom (ook met auto’s is de achterom en tuin te bereiken).

Typering:
Gelegen in het kerkdorp Rijckholt/Gronsveld welk bekend is om zijn rijk verenigingsleven en de ligging aan de voet van het Savelsbos. In de nabije omgeving bevinden zich goede voorzieningen op het gebied van scholen, winkels, recreatie en openbaar vervoer. Goede uitvals- en verbindingswegen naar Maastricht (met AZM, Universiteit, Mecc), Luik, Heerlen en Aken.

Begane grond:
Mooie statige entree met tegelvloer en trappenhuis, wandcloset met fonteintje, garderobe (alwaar o.a. de verdeler voor de vloerverwarming) bijkeuken (circa 15 m2) met originele terrazzovloer, eenvoudig aanrechtblok en aansluiting wasmachine en droger, riante leefruimte (totaal circa 85 m2) bestaande uit zitkamer, keuken (keuken naar eigen inzicht te realiseren) eetkamer. Het leefgedeelte is voorzien van een parketvloer met vloerverwarming en tegelvloer bij het keukengedeelte, 2 schuifpuien naar een zeer diepe tuin (circa 45 meter diep) en te bereiken met de auto (via een erfdienstbaarheid) Vloerverwarming op de gehele begane grond (exclusief de bijkeuken).

1e verdieping:
Portaal met toegang tot slaapkamer I (circa 12 m2), ouderunit/slaapkamer II (totaal circa 30 m2) bestaande uit een slaapkamer en een luxe badkamer I voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele vaste wastafel en designradiator, badkamer II (1,98 x 2,28) met inloopdouche, dubbele wastafel en wandcloset. Overloop, slaapkamer III (circa 17,5 m2), slaapkamer IV (circa 16,5 m2).

De 1e verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer.

2e verdieping:
Ruime zolder (circa 37 m2) alwaar c.v.-gas HR 2021 (eigendom) en unit mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1935 (gerenoveerd 2021).
Perceeloppervlakte: 563 m2.
Woonoppervlakte: circa 218 m2, inhoud: circa 972 m3.
Het geheel is in 2021 totaal gerenoveerd/gemoderniseerd.
De prijs is exclusief de getoonde keuken.
Dakisolatie (hoofdbouw Unidek), geheel voorzien van dubbele beglazing, diverse nieuwe maar ook originele deuren.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: per direct.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.