Bekijk alle foto's

GEULLE | Koekoekstraat 5

Op een rustige locatie in Geulle (gemeente Meerssen) gelegen te renoveren halfvrijstaand woonhuis met garage en tuin op het Westen.

Typering:
Geulle is een kerkdorp behorende bij de gemeente Meerssen. Meerssen met al haar (winkel)voorzieningen, alsmede het centrum van Beek en Maastricht is goed bereikbaar per auto, fiets en streekbus. Bovendien liggen de op- en afritten van de autosnelwegen in de directe nabijheid. Geulle biedt u een zeer plezierige woonomgeving.

Begane grond:
Entree/hal (circa 5 m2), meterkast, trapkast, toilet met fonteintje, woonkamer (circa 25 m2), open keuken (2,45 x 2,95) alwaar eenvoudig keukenblok en geiser (huur), tuin gelegen op het westen, garage met openslaande deuren (5,42 x 2,95) en een ruime oprit.

1e verdieping:
Overloop alwaar vlizotrap naar de zolder, slaapkamer I (3,78 x 2,98) met vaste kast, slaapkamer II (circa 10 m2) met vaste kast, slaapkamer III (2,98 x 2,47), badkamer (circa 3,5) voorzien van douche, toilet en wastafel.

2e verdieping:
Zolderruimte te bereiken via vlizotrap.

Algemeen:
Bouwjaar: 1960.
Perceelgrootte: 237 m2, Gebruiksoppervlakte wonen: circa 85 m2, inhoud: circa 399 m3.
Houten kozijnen grotendeels voorzien van dubbel glas.
Energielabel: E.
Aanvaarding in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.